Suora

  • Leluja ja lentopalloa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Hradeckyn virheellä Mestarien liigassa kova hinta: ”Tämä on syvältä” – seuraavana vastassa Ronaldon tähdittämä Juventus

Hradecky on 21 vuoteen ensimmäinen suomalaismaalivahti, joka pelaa Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Mestarien liiga
Lukas Hradeckyn kasvoilta paistaa pettymys.
Katso Hradeckyn virhe aamun tv-uutisista

Lukas Hradeckyn edustama saksalaisjoukkue Leverkusen aloitti jalkapallon Mestarien liigan tappiolla Lokomotiv Moskovalle. Suomen maajoukkuevahti Hradecky yllätettiin ottelussa kaksi kertaa, kun venäläisjoukkue haki Saksasta 2–1-vierasvoiton.

Hradeckylle sattui ottelussa harmittava virhe, kun Dmitri Barinov pääsi laukomaan ottelun 2–1-voittomaalin suomalaisvahdin harhasyötön jälkeen. Hradecky yritti syöttää omalle pelaajalle, mutta Barinov katkaisi syötön ja laukoi suoraan syötöstä maalin.

– Koko joukkue on todella pettynyt. Meitä rangaistiin armotta virheistä – meidän täytyy toipua tästä nopeasti. Olimme hieman liian hermostuneita. Meitä rangaistiin, koska emme pelanneet sellaisella vakaumuksella, jolla yleensä pelaamme, Hradecky kommentoi Uefan nettisivuilla.

– Virheeni oli syvältä. Yritin pelata pallon ulos, koska sillä tavalla meidän pallonhallintaan perustuva pelimme toimiin. Pelimme näyttää joskus riskialttiilta, koska haluamme pitää palloa paljon. Haluaisin sanoa muuta, mutta tämä ei tule olemaan viimeinen virheeni, Hradecky totesi.

Ottelun kaikki maalit nähtiin ensimmäisellä puoliajalla.

– Olimme todella epäonnisia, kun emme saaneet toista maalia heti toisen jakson alussa. Emme saaneet maalia, vaikka hallitsimme. Tämä ilta oli pettymys.

Hradecky on 21 vuoteen ensimmäinen suomalaismaalivahti, joka pelaa Mestarien liigan lohkovaiheessa.

– Emme voi olla päät painuksissa, sillä tässä on vielä pelejä jäljellä, Hradecky muistutti.

Seuraavaksi Leverkusen kohtaa Mestarien liigassa 1. lokakuuta vieraskentällä Cristiano Ronaldon tähdittämän Juventuksen.

Lue myös:

Juventus nöyrtyi tasapeliin ankarasti taistelleelle Atleticolle – Lukas Hradecky haparoi ja pettyi Mestarien liigassa

Tottenham vaikeuksissa Kreikassa: tyri kahden maalin johdon Mestarien liigan avauksessaan

Ensimmäinen Mestarien liiga -ottelu ja heti hattutemppu – valmentaja ihailee 19-vuotiaan norjalaisen työmoraalia: "Hänestä tulee vain parempi"

Dortmund laittoi Barcelonan todella ahtaalle, ylärima ja rangaistuspotkun torjunut Barca-vahti saksalaisjuhlien tiellä – "Minulla on sellainen tunne, että hävisimme kaksi pistettä"

"Jos pelaaja hyppää ennen kuin on kontaktia, niin se ei voi olla rangaistuspotku" – Liverpoolin leiri ei sulattanut Napolin voittomaalia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat