Hyppää sisältöön

PSG ei kaivannut supertähtiään Real Madridin kaadossa, espanjalaisleirissä vaisut tunnelmat: ”Tämä on outo tunne”

PSG:n Angel Di Maria astui esiin kotiottelussa Real Madridia vastaan.

Angel Di Marian veto upoaa tarkasti alakulmaan. Kuva: AOP

Real Madridin kaataminen ilman sivussa olleita Neymaria, Kylian Mbappeta ja Edison Cavania ei tuottanut ongelmia Paris Saint-Germainille jalkapallon Mestarien liigassa keskiviikkoiltana. Argentiinalaisen Angel Di Marian kaksi maalia ja toppari Thomas Meunier'n harvinainen nousu takasivat PSG:lle 3–0-kotivoiton viime vuosien kestomenestyjä Real Madridista.

31-vuotiaalle Di Marialle voitto oli makea, sillä hän edusti Real Madridia vuodet 2010–2014. Viimeisenä kautenaan espanjalaisessa suurseurassa argentiinalainen juhli Mestarien liigan voittoa.

Angel Di Maria oli todella tyytyväinen maaliensa jälkeen. Kuva: AOP

– Teimme todella lujasti töitä – tulos oli täydellinen. Me juoksimme paljon ja ansaitsimme tämän tuloksen. Meidän piti saada tulosta aikaiseksi ilman Neymaria, Mbappeta ja Cavania. Meidän pitää jatkaa eteenpäin samanlaisella positiivisella tavalla, sillä edessä on paljon tärkeitä otteluita, Di Maria iloitsi Uefan nettisivujen mukaan.

Madridilaisten ranskalaisvalmentaja Zinedine Zidane harmitteli joukkueen vähäisiä maalipaikkoja.

– Tämä on outo tunne. Me emme päässeet oikein missään vaiheessa otteluun sisään, Zidane kommentoi uutistoimisto AP:n mukaan.

Zinedine Zidanen suojatit eivät esittäneet parastaan Pariisissa. Kuva: Getty Images

Zidane ei osoittanut ketään sormella tappion jälkeen.

– Se on kaikkien syy, kun häviämme.

Real-hyökkääjä James Rodríguez halusi ottelun jälkeen kääntää katseet jo tulevaan.

– Ei tässä ole mitään syytä dramaattisuuteen. Tämä oli paha päivä, josta kaikkien pitää oppia, Rodríguez summasi Uefan nettisivuilla.

Lue myös: