Jatkuvatko Pukin maalijuhlat? Norwich janoaa lauantaina ensimmäistä vierasvoittoa

Sarjanousija Norwich vahvisti urheilujohtajansa jatkosopimuksen.

Englannin Valioliiga
Teemu Pukki
Teemu Pukki on tehnyt neljä maalia kahdessa ottelussa.Marc Atkins / Getty Images

Jalkapallon Englannin Valioliigan tämän hetken puhutuin pelaaja Teemu Pukki jahtaa kauden seitsemättä liigamaaliaan, kun kotkalaisen edustama Norwich kohtaa lauantaina Burnleyn.

Norwichin tavoitteena on kauden ensimmäinen vierasvoitto. Joukkueen päävastustajiin lukeutuva Burnley on voittanut vain kauden avausottelunsa ja kerännyt kaikkiaan viisi pistettä.

Pukin suoritukset ovat olleet Norwichille kaikki kaikessa. Hän on tehnyt kauden viidessä liigaottelussa kuusi maalia ja syöttänyt kaksi. Norwich on tehnyt yhdeksän maalia, joten Pukki on ollut mukana yhtä vaille jokaisessa.

Vain West Ham on onnistunut hyydyttämään suomalaisen tehovireen, kun se nollasi Norwichin 2–0 kolme viikkoa sitten. Aiemmista vierasotteluista Norwich hävisi myös Liverpoolille, kun avausottelussa tuli 1–4-tappio.

Viime viikolla Pukki herkutteli maalisyötön ja ratkaisumaaliksi jääneen osuman 3–2-sensaatiovoittoon päättyneessä kotiottelussa mestarisuosikki Manchester Cityä vastaan. Cityn lisäksi Norwich on kukistanut kotonaan Newcastlen, jota Pukki höykytti elokuussa hattutempulla.

Organisaatio katsoo tulevaan

Nousijajoukkue Norwichin kausi on käynnistynyt kelvollisesti, ja joukkueen tavoitteena on vakiinnuttaa sarjapaikka. Seura haluaa jatkuvuutta henkilöstöpuolelleen ja kertoi torstaina urheilujohtaja Stuart Webberin kolmen vuoden jatkosopimuksesta.

Seuran verkkosivujen mukaan Webberin yhteistyö päävalmentaja Daniel Farken ja muiden urheilupuolen avainhenkilöiden kanssa on ollut toimivaa.

Webber myös löysi seuraan Teemu Pukin, joka oli viime kaudella yksi liiganousun takuumiehistä.

– Stuartin sopimus oli asia, jonka halusimme saada tehtyä, seuran pääomistajat Delia Smith ja Michael Wynn Jones kertoivat.

Webber siirtyi Huddersfieldistä Norwichiin toissa vuonna ja on tyytyväinen yhteistyöhönsä valmentaja Farken kanssa.

– Onnekseni minulla on erityinen suhde Danieliin. Suhde perustuu täydelliseen luottamukseen. Odotan seuraavien kolmen vuoden tiivistä työskentelyä hänen kanssaan, kun yritämme saavuttaa tavoitteemme, Webber kommentoi.

Lue myös:

Teemu Pukin pelipaita liikkuu korkealla tasolla – Antti Rinne vei pienen lahjan Ranskan presidentille

Teemu Pukki huimassa vireessä – tässä ovat Euroopan suurliigojen kuumimmat maalitykit

Juonikas Teemu Pukki jälleen liekeissä Valioliigassa – Norwich jysäytti jymypaukun ja kaatoi Man Cityn!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat