Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kirittärien etenijäjokerille vuoden jatkosopimus

Camilla Kirsilä jatkaa mestarijoukkueessa myös ensi kaudella.

pesäpallo
Camilla Kirsilä
Camilla Kirsilä jatkaa Kirittärien etenijäjokerina.Tomi Hänninen

Naisten Superpesiksen Jyväskylän Kirittärissä kahtena peräkkäisenä vuonna (2018, 2019) Suomen mestaruutta juhlinut Camilla Kirsilä on solminut seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Etenijäjokerina pelaava Kirsilä on pelannut Kirittärissä kolme edellistä kautta. Hän on Ikaalisten Tarmon kasvatti ja on naisten Superpesiksessä edustanut aiemmin Mansen Räpsää (2013–2015) ja Manse PP:tä (2016).

– Nopeus on yksi tärkeimpiä ominaisuuksia menestyvässä pesisjoukkueessa ja Camilla tuo nimenomaan sitä myös ensi kauden joukkueeseemme, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo tiedotteessa.

28-vuotias Kirsilä arvelee, että hänellä on edelleen annettavaa Kirittärille.

– Uskon kehittyväni edelleen pelaajana ja pystyn ottamaan tarvittaessa isompaakin roolia Kirittärien joukkueessa ensi kaudella, Kirsilä toteaa.

Lue myös:

Kirittäret juhlii pesäpallomestaruutta – Pesäkarhut ei saanut Siri Eskolaa kuriin

Kirittärien Jussi Viljanen ja pelinjohtaja-isä kertovat, millainen superjunnu Venla Karttunen, 16, on: "Hän on korvannut vielä puutteellista fysiikkaa älyllä"

Viisinkertaisen Suomen mestarin piti romahtaa ennen kuin hän myönsi olevansa masentunut ja opetteli armollisuutta: "Se tulee aina olemaan osa minua, elämääni ja arkeani"

Manse PP:n Jarkko Pokela lopettaa pelinjohtajan työt, mutta jättää mahdollisuuden auki paluulle: "Ei tässä ihan vielä viuhkaa heitetä bajamajan vessanpöntöstä alas"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat