Suora

  • Urheiluruutu

Huippukauden pelannut Aino-Kaisa Mantere jatkaa Seinäjoella

Mantere solmi kaksivuotisen sopimuksen Maila-Jussien kanssa.

pesäpallo
Aino-Kaisa Mantere palasi Seinäjoen Maila-Jusseihin kaudeksi 2018. Kun hän edellisen kerran oli edustanut Maila-Jusseja, joukkue pelasi Ykköspesiksessä. Nyt hän toimii myös seuran junioripäällikkönä.
Aino-Kaisa Mantere taistelee jatkossakin lyöjäkuningattaruudesta Seinäjoella.AOP

Toistaiseksi parhaimman kautensa Naisten Superpesiksessä pelannut Aino-Kaisa Mantere jatkaa vanhassa seurassaan. Mantere solmi kaksivuotisen sopimuksen Seinäjoen Maila-Jussien kanssa.

Mantere, 25, oli tällä kaudella lyöjätilaston kolmas. Hän iski runkosarjassa 2+70=72 juoksua.

– Uskon, että oma kehitykseni jatkuu, kun pääsen Antin (pelinjohtaja Antti Kuusisto) valmennuksessa pelaamaan jo toista kautta. Tavoitteenani on pelata ensi kesänä parasta pesäpalloa tähän asti ja nauttia pelaamisesta entistä enemmän, Mantere kertoi seuran verkkosivuilla.

Pelaamisen ohella tähtikotiuttajana loistava Mantere toimii seuran junioripäällikkönä. Hän aloitti pestissä tammikuussa.

– "Aissu" oli menneellä kaudella Jussittarien pelillinen ja henkinen selkäranka. Huippupersoona, jolla todellinen huippu-urheilijan ajatusmaailma. Hän on sarjan paras merkistä kotiuttaja ja merkittävä palanen SMJ:n tulevaisuutta, pelinjohtaja Kuusisto totesi Mantereesta.

Mantere on pelannut urallaan kahdesta naisten Itä–Lännessä ja juhlinut kertaalleen Suomen mestaruutta 2017 Jyväskylän Kirittärissä. Hän on pelannut Maila-Jusseissa kaudesta 2018 ja on Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti.

Lue myös:

Lyöjäkuningattaruudesta taisteleva Aino-Kaisa Mantere tietää omat vahvuudet ja vastustajien heikkoudet – "Kyllähän lukkaria pitää vähän muistuttaa, jos on ollut heikko päivä"

Kirittärien etenijäjokerille vuoden jatkosopimus

Iiro Haimi Kouvolan Pallonlyöjien pelinjohtajaksi – "Iso haaste"

Pesä Ysit nosti tutun miehen pelinjohtajaksi – "Yhdistelmä kainuulaista sekä karjalaista"

Kirittäret juhlii pesäpallomestaruutta – Pesäkarhut ei saanut Siri Eskolaa kuriin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat