Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Saara Leskinen jäi parhaastaan painonnoston MM-kisoissa – "Ei vaan kulkenut"

Painonnoston MM-kisoissa sunnuntaina kisalavalle pääsevät suomalaisista Anni Vuohijoki ja Marianne Saarhelo

painonnosto
Painonnosto Saara Leskinen
Kuvassa Saara Leskinen EM-kisoissa vuonna 2017.AOP

Saara Leskinen aloitti suomalaisten urakan Thaimaan Pattayalla järjestettävissä painonnoston MM-kilpailuissa, mutta lauantai ei sujunut Turun Atleettiklubin nostajalta odotetulla tavalla.

– Tempauksen lämmittely tuntui vielä hyvältä, mutta lavalla ei vaan kulkenut. Työnnössä selkeästi huomasi jo lämmittelyssä, että jaloissa ei ollut yhtään mitään millä tehdä töitä, 59-kiloisten sarjassa kisannut Leskinen kertoi Painonnostoliiton verkkosivuilla.

Tempauksessa Leskinen nosti alkupainon 86 kiloa toisella yrityksellä, mutta Suomen ennätyksen kokeileminen, 89 kiloa, jäi vain yritykseksi.

Työnnössä Leskinen nosti helposti 101 kilon alkupainon. Hän pyysi kuuden kilon korotuksen toiseen työntöön. Rinnalleveto sujui hyvin, mutta ylöstyönnössä tasapaino petti ja painot putosivat. Myöskään kolmas yritys ei onnistunut.

Sunnuntaina kisalavalle pääsevät suomalaisista Anni Vuohijoki ja Marianne Saarhelo, jotka kilpailevat 64-kiloisten sarjassa.

Lue myös:

Egypti suljettiin painonnoston MM-kisoista – seitsemän dopingkäryä vuoden sisään oli liikaa

Painonnostossa synkkä päivä: viisi venäläistä väliaikaiseen kilpailukieltoon – dopingkohu vei thaimaalaiset pois MM-kotikisoista

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat