Suora

  • Elävä arkisto esittää

Tapparan Lehtonen väliaikaiseen pelikieltoon

Matias Lehtonen taklasi perjantaina Lukon Olli Vainiota ja sai tuomaristolta 2+10-minuutin rangaistuksen selästä taklaamisesta.

Tappara (Jääkiekon Miesten Liiga)
Matias Lehtonen Tappara
Matias Lehtoselta jää väliin ainakin lauantain Tappara–SaiPa-ottelu.Miikka Jääskeläinen/AOP

Jääkiekon Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Tapparan Matias Lehtosen väliaikaiseen pelikieltoon perjantaina pelatun Lukko–Tappara-ottelun tapahtumien johdosta. Lehtonen taklasi ottelun toisessa erässä Lukon Olli Vainiota ja sai tuomaristolta 2+10-minuutin rangaistuksen selästä taklaamisesta.

– Tilannehuone on katsonut kyseisen teon, ja päävideotuomari on asettanut kyseisen tilanteen edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska tilanteesta tulisi määrätä Lehtoselle ottelurangaistus, kurinpitodelegaation puheenjohtaja Sampo Liusjärvi kirjoitti Liigan verkkosivuilla.

Lehtonen on väliaikaisessa pelikiellossa kurinpitokäsittelyn ajan, ja häneltä jää väliin ainakin tänään pelattava Tappara–SaiPa-ottelu. Liigassa pelataan tänään kaikkiaan kuusi ottelua.

Lue myös:

Ilveksen tappioputki jatkuu – HPK:n tyrmäävä avauserä oli liikaa HIFK:lle: "En ole tämmöisessä pelissä ollut aikaisemmin"

Liigalta kova tuomio: HIFK-puolustaja Varakas kuuden ottelun pelikieltoon

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat