Hyppää sisältöön

Teemu Pulkkinen maalasi Minskille kahdesti, kun Jokerit jäi Dinamon jyrän alle – Lauri Marjamäki tylytti omiaan: "Aika paljon pitää katsoa peiliin"

Jokereiden kausi jatkui synkästi, kun joukkue kärsi Dinamon Minskille vieraissa 0–5-tappion.

Teemu Pulkkinen rankaisi entistä seuraansa. Kuva: AOP

Jokerit jäi täysin Minskin Dinamon jyrän alle jääkiekon KHL-liigan vierasottelussaan lauantaina. Dinamo kukisti helsinkiläisvieraat lopulta maalein 5–0.

Kotijoukkueen tehohetki osui toiseen erään, jossa Dinamo iski kolme maalia. Kirill Gotovets vei ensin Dinamon johtoon, ja Minskissä pelaava Jokereiden junioriputken tulos Teemu Pulkkinen lisäsi johdon jo kahteen maaliin ottelun puolen välin jälkeen. Pulkkinen onnistui ohittamaan Jokeri-maalivahti Janis Kalninsin myös toisen kerran, kun suomalainen viimeisteli päätöslukemat 5–0 viimeisessä erässä.

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki tylytti omiaan murskatappion jälkeen.

– Meillä on tällainen vaihe menossa, että katsellaan ja ihmetellään ja vähän pelataan sinne päin. Välillä annetaan todella helppoja maaleja. Mutta ei auta selittelyt, vaan aika paljon pitää katsoa peiliin koko joukkueen valmennusta myöten. Tähän ei auta kuin kova työnteko, mutta touhu on ollut vähän hengetöntä, päävalmentaja Marjamäki suomi Jokereiden verkkosivuilla.

Jokereiden tehohyökkääjä Brian O'Neill pelasi kauden avausottelunsa Jokereiden paidassa. Joukkueen tämän kauden tehokkain pelimies Nicklas Jensen oli sen sijaan ottelusta sivussa. Jokerit tiedotti aiemmin lauantaina, että Jensen on loppuvuoden sivussa loukkaantumisen takia.

Jokerit on aloittanut kautensa heikosti, sillä se on KHL:n länsilohkossa toiseksi viimeisenä. Vain viisi pistettä seitsemästä ottelusta napannut Jokerit kohtaa seuraavaksi maanantaina vieraissa Lokomotiv Jaroslavlin.

Lue myös: