Suora

  • Urheilustudio MM-hiihdot 4.3.
  • VM på skidor, kombinerat, herrar, backe (svenskt referat)
  • Miesten yhdistetyn mäkiosuus HS 137
  • Urheilustudio MM-hiihdot 4.3.
  • Urheilustudio MM-hiihdot 4.3.
  • VM på skidor, damernas stafett (svenskt referat)
  • Naisten viestihiihto 4 x 5 km
  • Urheilustudio MM-hiihdot 4.3.

Jättikaappaus Superpesiksessä – tähtipelaajat Virpi Hukka ja Emma Sallinen Kirittäristä Manse PP:n paitaan: "Kyllä tätä joutui miettimään"

Viime vuoden pesäpalloilijaksi valittu Virpi Hukka on voittanut etenijätilaston viidesti.

pesäpallo
Virpi Hukka ja Emma Sallinen Manse PP:n tiedotustilaisuudessa 27.9.2019.
Virpi Hukka ja Emma Sallinen vaihtavat Jyväskylästä Tampereelle.Juuso Koro / Manse PP

Naisten Superpesiksessä pelaava tamperelainen Manse PP vahvistuu kahdella huippupelaajalla. Virpi Hukka ja Emma Sallinen siirtyvät kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneesta Jyväskylän Kirittäristä Tampereelle vuoden sopimuksella.

Kopparin paikalla ulkokentällä pelaava Hukka, 28, valittiin viime vuonna vuoden pesäpalloilijaksi, ja hän on voittanut etenijäkuningattaren tittelin viidesti vuosina 2014–2016 ja 2018–2019. Jyväskylässä hän pelasi kuusi edellistä kautta, ja Suomen mestaruuksia palkintokaappiin kertyi kolme.

– Neuvottelin jo vuonna 2014 tänne siirtymisestä, ja odotan innolla mahdollisuutta päästä näkemään, mitä tamperelainen pesäpallo on. Asiat ovat olleet tosi hyvin Jyväskylässä, joten kyllä tätä joutui miettimään. Haikein mielin jätän Kirittäret, mutta tähän elämäntilanteeseen ja uravaiheeseen tämä sopi hyvin, Hukka sanoi tiedotustilaisuudessa.

Kaudeksi 2017 Viinijärveltä Kirittärien paitaan siirtynyt Sallinen, 24, valittiin viime vuonna pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

– Kesän loppupuolella tuli sellainen fiilis, että elämäntilanne antaisi periksi uudelle kokemukselle. Tuntui, että oli aika lähteä, mutta luopumistyö on ollut suuri. Paljon jää läheisiä ystäviä Kirittäriin, mutta täällä jo pelanneelta Senni-siskoltani olen kuullut, että täällä on myös hyvä meininki. Pääseminen siskon kanssa samaan joukkueeseen oli myös merkittävä tekijä, Sallinen totesi.

Manse PP voitti SM-kultaa syksyllä 2017 ja hopeaa viime vuonna, mutta tänä syksynä se pullahti ulos mitaleilta jäätyään neljänneksi.

Seura tiedotti myös tehneensä jatkosopimukset Ida Lähteen, Henna Peltokankaan, Kirsi Ala-Lipastin ja Essi Pehrmanin kanssa.

Lue myös:

Sotkamon Jymylle tuntuva menetys: Tuikka ja etenijäjokeri Vikström vahvistamaan Tahkoa

Näin Joensuussa juhlittiin pesismestaruutta – JoMa-uransa päättävä kapteeni tunteikkaana: "Olen antanut kaikkeni tälle seuralle"

Joensuun Maila jälleen miesten superpesiksen mestariksi! Supervuoroparin sankariksi nousseen Aleksi Rautiaisen kunnari ratkaisi kotiyleisön edessä

Huippukauden pelannut Aino-Kaisa Mantere jatkaa Seinäjoella

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat