Suora

  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

Huntington ehti "pelastaa" kameramiehenkin kesken kisan – joukkueen hieroja pelasti ottelijan

Maria Huntington on aloittanut 7-ottelun urakkansa hyvin. Korkeushyppykisassa Huntington ehti pelastaa kameramiehenkin törmäykseltä sekä saada suolaa paikallisesta ravintolasta. Katso video "pelastustilanteesta" kuvaa klikkamaalla.

urheilu
Maria Huntington
Katso video kuvaa klikkamalla.

Maria Huntington on ainakin tilastojen perusteella Suomen joukkueen kovimmista menestystoiveista Dohan MM-kisoissa. Tamperelainen aloitti 100 metrin aidat kohtuullisella tuloksella 13,32, mutta jäi kuitenkin kesän ennätyssarjan tuloksestaan 13,09.

Korkeuskisassa Huntingtonilla tapahtui toisessa hypyssä hänen valmentajansa Matti Liimataisen "työtapaturma", sillä hän pudotti riman kyynärpäällään. Toisella Huntington kuitenkin selvitti korkeuden, kuten myös 180:n.

Ennätyssarjassa Huntington hyppäsi korkeuden 183, ja tämän hän ylitti heti ensimmäisellään. Tämän jälkeen suomalaisurheilija ehti pelastaa kameramiehenkin, sillä tämä oli jäädä naisten 5 000 metrin alkueräjuoksijoiden jalkoihin.

Huntington joutui itsekin "pelastettavaksi", kun tunnetusti tavaroita hukkaava ja asioita unohteleva urheilija huomasi kesken kisan, että oli unohtanut ottaa mukaansa suolaa stadionalueelle. Hän huuteli tästä valmentajalleen, ja joukkueen hieroja Pentti Niemi riensi apuun. Niemi löysi tarvittavaa tuotetta stadionin viereisestä ravintolasta.

Lue myös:

7-ottelun SE-lukemat tehtiin jo 28 vuotta sitten, mutta asiantuntija luottaa Huntingtoniin: "Kaiken mennessä kohdalleen Suomen ennätys voi nähdä päivänvalon"

Maria Huntington on täysin tuntematon nimi seitsenottelua dominoivalle supertähdelle – suomalainen aikoo jättää muistijäljen kahden seuraavan päivän aikana

"Marialla on aina kaikki tavarat hukassa" – tällainen on yleisurheilukesän sensaatiourheilija, jonka oli pakko opetella sanomaan juhlimiselle ei

Maria Huntington huippuiskussa kohti MM-kisoja – teki ennätyksensä keihäässä ja voitti pika-aidoissa kultaa

Tunteikas kohtaaminen ennätysottelun jälkeen – Maria Huntington kertoi poikaystävänsä korvaamattomasta roolista: "Ilman häntä en tekisi tällaista tulosta"

Huntington otteli mielettömällä ennätysparannuksella MM-rajan rikki – itki onnesta kilpailun jälkeen: "Ihan uskomatonta!"

"Menetkö treenaamaan vai vietätkö päivän krapulassa?" Sairaalareissun jälkeen Maria Huntington teki elämänmuutoksen – parikymppisen urheilijan ura lähti rakettimaiseen nousuun

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat