Suora

  • Ampumahiihdon MC, miesten pikakilpailu, Kontiolahti
  • Rallin MM Monza - EK 1 - Live
  • Takaisin maalle! Perttu Hyvärinen hiihtää arvokisamitaleista ladulla, mutta tulevaisuuden unelmat löytyvät pellolta ja metsästä
  • Monza, EK 1
  • Ampumahiihdon MC, naisten pikakilpailu, Kontiolahti

Huntington joutui keskeyttämään ottelunsa

Maria Huntington on keskeyttänyt 7-ottelun Dohan MM-kisoissa.

urheilu
Maria Huntington
Lehtikuva / Martti Kainulainen

Asian varmisti Yle Urheilulle Maria Huntingtonin valmentaja Matti Liimatainen. Liimataisen mukaan Huntingtonilla on vatsa sekaisin, eikä hän pysty jatkamaan.

– Ihan perinteinen vatsatauti. Maria alkoi tehdä verkkaa, mutta ei siitä mitään tullut. Hän ei ollut siinä kunnossa, että pystyisi kilpailemaan, Liimatainen kertoi Yle Puheen haastattelussa.

Liimataisen mukaan Huntington oli kertonut hänelle, että hänellä oli ollut vatsa kipeä jo aamupäivällä ja matkalla stadionille hän oli jo todella kipeä. Verryttelyn lomassa Huntington joutui käymään vessassa useaan otteeseen eikä pystynyt syömään tai juomaan.

– Verkan aikana näki hänen ilmeestään, että kaikki ei ole kohdillaan. Silloin oli päätettävä, että tämä on tässä.

Liimataisen mukaan Suomen joukkueen lääkäri oli arvioinut, että tauti on pikemminkin viruksen aiheuttama kuin ruokamyrkytys. Huntingtonilla on ollut koko kisojen ajan oma huone.

Huntingtonilla oli valmentajan mukaan asenne kohdillaan ja kova lataus päällä. Hän oli päättänyt tehdä tänään hyvän tuloksen, mutta se jäi nyt haaveeksi.

– Tällaisessa tilanteessakoitellaan. Tämä on myös valmentajalle, jos ihan vakavasti puhutaan, ihan yhtä kova paikka kuin urheilijalle.

Liimataisen mukaan Huntingtonin kausi on ollut loistava, joten sitä suuremmalla syyllä MM-kisojen ottelu olisi ollut mukava otella läpi. Liimatainen siirsi katseensa kuitenkin jo tulevaan.

– Ensi vuonna on kahdet kisat, joten ei tässä olla ranteet auki.

Huntington oli ensimmäisen ottelupäivän jälkeen 13. sijalla ja ennätyssarjaansa 105 pistettä jäljessä.

Lue myös:

Huntingtonilla hieman alavireinen päivä, valmentaja hehkutti kuulakisan henkistä nousua – “Olen ylpeä likasta”

Huntington ehti "pelastaa" kameramiehenkin kesken kisan – joukkueen hieroja pelasti ottelijan

Maria Huntington on täysin tuntematon nimi seitsenottelua dominoivalle supertähdelle – suomalainen aikoo jättää muistijäljen kahden seuraavan päivän aikana

"Marialla on aina kaikki tavarat hukassa" – tällainen on yleisurheilukesän sensaatiourheilija, jonka oli pakko opetella sanomaan juhlimiselle ei

"Menetkö treenaamaan vai vietätkö päivän krapulassa?" Sairaalareissun jälkeen Maria Huntington teki elämänmuutoksen – parikymppisen urheilijan ura lähti rakettimaiseen nousuun

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat