Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Huima suomalaisnäytös! Mikko Rantanen iski kahdesti, Joonas Donskoilta näyttävä startti uudessa joukkueessaan

Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi loistivat Coloradon tehopelaajina Calgarya vastaan pelatussa mittelössä. Katso komea suomalaisnäytös kuvaa klikkaamalla!

NHL
Rantanen ja Donskoi Coloradon tehomiehinä
Rantanen ja Donskoi Coloradon tehomiehinä

Coloradon suomalaispelaajat Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi järjestivät hurjan show'n Calgarya vastaan pelatussa NHL-kamppailussa. Molemmilla oli kahden maalin ilta Avalanchen 5–3-voittoon päättyneessä taistossa.

Kesällä Avalanchen miehistöön siirtynyt Donskoi vastasi ottelun ensimmäisestä maalista. Donskoi ohjasi Samuel Girardin laukauksesta Coloradon ylivoimalla 1–0-johtoon kuuden peliminuutin jälkeen. Rantanen teki Coloradon 2–1-maalin vielä erän loppuminuuteilla.

J.T. Compher värkkäsi Avalanchen 3–2-osuman, kunnes Rantanen asteli jälleen parrasvaloihin. Rantanen onnistui ylivoimalla ja Colorado rynnisti jo 4–2-johtoon. Donskoi teki illan toisen maalinsa ja sinetöi ottelun loppunumeroiksi 5–3, kun peliaikaa oli jäljellä vielä reilu minuutti. 5–3-osuma syntyi tyhjään maaliin.

Rantasen mennyt viikko on ollut värikäs. Vielä viikko sitten hänellä ei ollut edes sopimusta Coloradon kanssa. Rantanen teki viime viikon lopulla Avalanchen kanssa kuuden vuoden jatkosopimuksen, jonka arvo on 55,5 miljoonaa dollaria. Keskimääräinen kausiansio on 9,25 miljoonaa dollaria.

– Kaikki on tapahtunut todella nopeasti. Sain viime lauantaina puhelun sopimuksestani ja nyt olen jo täällä. Siihen suhteutettuna pelaaminen tuntui yllättävän hyvältä, Rantanen kertasi viime päivien vauhdikkaita käänteitä.

Videon kuvalähde: Viasat.

Päivitetty kello 9.00: Mikko Rantasen kommentit täydennetty.

Lue lisää:

Ville Heinolalla komea NHL-debyytti – Kaapo Kakolle kovat peliminuutit

Kaapo Kakolla ikimuistoinen ilta – "Tämä ei unohdu koskaan"

Kommentti: Kaapo Kakon NHL-debyytti Madison Square Gardenilla oli onnistunut, mutta hän oli vasta kaukalon kolmanneksi paras suomalainen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat