Suora

  • Urheilustudio Levillä
  • Hiihdon Suomen Cup, naisten 10 km (v)
  • Urheilustudio Levillä
  • Alppihiihdon MC: Levi, naisten pujottelun 1. lasku
  • Levi, naisten pujottelun 1. lasku
  • Hiihdon Suomen Cup, miesten 15 km (v)

Suomen tennismiehille pitkä pelimatka seuraavaan Davis Cupiin – Heliövaara nelinpelin finaaliin Kazakstanissa

Suomi kohtaa Meksikon Davis Cupissa maaliskuussa vieraskentällä.

tennis
Henri Kontinen ja Emil Ruusuvuori kuvassa
Lehtikuva / Mikko Stig

Suomen tenniksen Davis Cup -joukkue kohtaa seuraavaksi Meksikon vieraskentällä 6.–7. maaliskuuta 2020. Davis Cup uudisti aiemmin I- ja II-ryhmissä käytössä olleet maanosalohkot, joten vastustaja voi nyt tulla mistä päin maailmaa tahansa.

Suomen ja Meksikon ottelun voittaja pelaa seuraavaksi I divisioonassa syyskuussa 2020. Hävinnyt maa putoaa II divisioonaan, jossa se pelaa myös syyskuussa.

Meksiko on paperilla Suomen kehittyvälle joukkueelle täysin voitettavissa oleva ryhmä. Meksikon ykköspelaaja on maailmanlistalla sijalla 577 oleva Gerardo Lopez Villasenor. Nelinpelissä Meksikolla on kovempia pelaajia. Santiago Gonzalez on nelinpelin maailmanlistalla 59:s ja Miguel Angel Reyes-Varela 84:s.

Heliövaara finaaliin Kazakstanissa

Tällä viikolla Suomen maajoukkuepelaajista Harri Heliövaara on edennyt ATP-haastajaturnauksen nelinpelin finaaliin Kazakstanissa yhdessä ukrainalaisen Ilya Marchenkon kanssa. Pari voitti välierissä belgialaisen Ruben Bemelmansin ja tshekkiläisen Zdenek Kolarin 6–3, 4–6, 10–7.

– Oikein kelpo matsi pelattiin tänään. Ensimmäinen erä oli selvää hallintaa ja toisessakin voitimme enemmän pisteitä kuin vastustajat. Ottelutiebreakissa sitten Ilya haki pari aika maagista palloa takaisin ja itse onnistuin pitämään verkkoa meillä hallussa, kommentoi Heliövaara Tennisliiton tiedotteessa.

Loppuottelussa vastaan tulevat puolalaiset Karol Drzewiecki ja Szymon Walkow.

Lue myös:

Kontinen ja Peers taipuivat heti avausottelussaan Pekingissä

Suomen puhutuimpien urheilijoiden joukkoon nousseen Emil Ruusuvuoren ura etenee hengästyttävällä tahdilla: "Rajat ovat vain siellä, mihin hän ne itse asettaa"

Lähteet: Tennisliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat