Suora

  • Uinnin EM, alkuerät 6.12.

Loukkaantumisten riivaama Norwich palaa kotistadionin hurmokseen – päävalmentaja luottaa Teemu Pukkiin kuin vuoreen: "Ei voi tehdä hattutemppua joka pelissä"

Norwich kohtaa lauantaina Valioliigassa kotonaan Aston Villan.

Englannin Valioliiga
Teemu Pukki
Teemu Pukki janoaa lauantaina lisää maaleja.Getty Images

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustama Norwich joutuu Aston Villa -otteluun pahasti siipirikkoisena. Norwich isännöi Aston Villaa jalkapallon Englannin Valioliigassa lauantaina.

Norwich on hävinnyt kaksi edellistä vierasotteluaan tekemättä yhtään maalia, mutta palaa nyt kotikentälleen Carrow Roadille. Edellisessä kotiottelussa Pukki teki voittomaalin, kun Manchester City kaatui yllättäen 3–2.

Päävalmentaja Daniel Farke ei ole huolissaan, vaikka Pukki ei ole onnistunut kahteen otteluun maalinteossa.

– Hyökkääjä ei voi tehdä hattutemppua joka pelissä. Olen ollut tyytyväinen Teemun viimeisiin esityksiin. On vain ajan kysymys, kun hän onnistuu jälleen maalinteossa. Kyse ei ole mistään kriisistä, Farke sanoi lehdistötilaisuudessa (siirryt toiseen palveluun).

Kuusi Valioliiga-maalia tällä kaudella iskenyt Pukki nousi puheenaiheeksi myös Aston Villan päävalmentajan Dean Smithin lehdistötilaisuudessa. Smith paljasti yrittäneensä hankkia Pukkia joukkueeseensa valmentaessaan Mestaruussarjan Brentfordia.

– Ollakseni rehellinen seurasin häntä ollessani Brentfordin valmentajana. Toppareillamme on hänen kanssaan kädet täynnä töitä. Heidän on oltava todella varuillaan, Smith sanoi Birmingham Mailin (siirryt toiseen palveluun) mukaan.

Loukkaantumissuma riivaa yhä

Norwichin maalivahdeista sivussa Aston Villaa vastaan ovat loukkaantumisten takia Tim Krul ja Ralf Fährmann, joten kolmosmaalivahti Michael McGovern pääsee tositoimiin. McGovern pelasi jo viime viikonloppuna Crystal Palacea vastaan, kun Fährmann joutui jättämään pelin kesken.

Keskuspuolustaja Grant Hanley kärsii nivusvaivasta. Toppareista Ben Godfreylla on leikkauksen vaativa tyrävaiva, mutta hän on mukana Norwichin miehistössä. Norwichin kotisivujen (siirryt toiseen palveluun) mukaan Godfrey käy leikkauksessa viikonlopun pelien jälkeen alkavalla maaottelutauolla.

Laitapuolustaja Sam Byramia on vaivannut nilkka ja keskikenttämies Todd Cantwellia takareisi, mutta heidän pitäisi olla pelikunnossa. Laitapuolustaja Jamal Lewis loukkasi kyynärpäänsä viime viikon ottelussa Crystal Palacea vastaan mutta on pelikunnossa.

Päävalmentaja Daniel Farke sanoi Norwichin kotisivuilla, että pitkään sivussa ollut laitapelaaja Onel Hernandez lähestyy pelikuntoa.

Ottelu on molemmille tärkeä, sillä joukkueet ovat perättäisillä sijoilla sarjan häntäpäässä. Norwich on sijalla 17 ja Aston Villa pisteen päässä pykälän alempana.

Lue myös:

Ei vieläkään vierasvoittoa – Crystal Palace vei täydet pisteet Norwichilta

Entinen Huuhkaja-luotsi teki paljastuksen Teemu Pukista ja intoutui kehumaan Suomea – "Ei mitään pahaa sanottavaa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat