Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajat ja alppiräppärit
  • Urheiluruutu

Kapasen virheellä kallis hinta, Toronto menetti johtoasemansa ja hävisi – "Tiedän, että kaikki tietävät, että se oli iso virhe minulta"

Kasperi Kapanen heitti rikkoutuneen mailansa puolikkaan kohti kiekollista pelaajaa Jeff Petryä, joka rankaisi virheen tehnyttä suomalaista tekemällä maalin rangaistuslaukauksesta. (Kuvalähde Viasat)

NHL
Kapasen virhe kostautui karvaasti
Kapasen virhe kostautui karvaasti

Toronto Maple Leafs tuhri kolmen maalin johtoaseman ja hävisi Montreal Canadiensille voittolaukauskisaan menneen ottelun 5-6.

Ottelun toisessa erässä Toronton Kasperi Kapasen maila rikkoutui Montrealin hyökkääjän Jeff Petryn laukauksesta, ja kiekko kimposi takaisin Petrylle. Kapanen heitti rikkoutuneen mailansa kappaleen kohti kiekollista pelaajaa eli Petryä. Tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus, ja sen ansiosta Petry tasoitti ottelun 4-4:ään.

Toronton valmentaja Mike Babcock sanoi toimittajille pelin jälkeen, että hän aikoo puhua tapahtuneesta Kapasen kanssa. Ei tosin heti, sillä "tarpeeksi moni muu sanoo hänelle siitä".

– Uskon että (Kapasta) harmittaa ja hän haluaisi tehdyn tekemättömäksi, mutta se ei ole mahdollista. Meidän täytyy kaikkien ottaa oppia siitä, valmentaja sanoi Sportingnews-sivuston mukaan.

Kapanen otti täyden vastuun tekemisistään.

– Tiedän, että kaikki tietävät, että se oli iso virhe minulta, Kapanen sanoi.

Lue myös:

Miro Heiskasen tyylinäyte pienestä kulmasta ei riittänyt NHL-mestarin vieraana – Mikko Rantanen jatkoi tehokkaana

"Ei ole sanoja" – New Jerseyn Coleman taituroi maagisen maalin

Winnipeg nousi syvältä suosta – Sami Vatanen osui heti kauden avauksessaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat