Toppatakit esiin ja kansa screenin äärelle – Kuopiossa suunnitellaan Veikkausliigan ratkaisuottelun näyttämistä isolta näytöltä Kuopion keskustassa

Kuopion Palloseura ei puhu vielä voittojuhlista, mutta haluaa jakaa viimeisen jalkapallokierroksen pelin.

Kuopio
Yleisö jännittää ottelun tulosta Savo Areenalla sunnuntaina.
Ennätysyleisö, yli 7000 katsojaa seurasi sunnuntaina KuPS- Honka ottelua.Sami Takkinen / Yle

Kuopion Palloseura aikoo näyttää kuopiolaisille jalkapallon mestaruusottelun isolta näytöltä vajaan kahden viikon kuluttua Kuopion keskustassa. Veikkausliigan ratkaisuottelu pelataan Turussa lauantaina 19. lokakuuta.

Suunnitelmat lähtivät etenemään sen jälkeen, kun Ruutupalvelu oli yhteydessä KuPSiin ottelun näyttöoikeudesta. KuPS saa näyttää ottelun livenä veloituksetta.

– Oli suunniteltu, että viimeinen ottelu olisi hienoa nähdä isolta screeniltä joko torilla tai ravintolakadulla, nyt se on mahdollista, iloitsee KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen.

Heiskanen muistuttaa, että vielä on muutamia ratkaistavia tekijöitä, ennen kuin varmuudella voidaan luvata, että tapahtuma toteutuu.

Tapahtuman järjestelyistä on keskusteltu yhteistyökumppaneiden kanssa. Mikäli tapahtuma järjestetään ulkona, tarvitaan paikalle myös järjestyksenvalvontaa.

Varsinaisista mahdollisista voittojuhlista toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen on vaitonainen. Vielä ei haluta paljastaa, milloin ja miten kansanjuhla aiotaan järjestää.

Toimitusjohtaja Heiskanen kuvailee seuraa jossain määrin taikauskoiseksi. Urheilun ikiaikainen totuus on, ettei voittoa haluta julkisesti ennakoida millään tavalla.

– Jos teet mestarilippikset tai laitat shampanjat kylmään, tulet häviämään, Heiskanen naurahtaa.

KuPSin joukkue keskittyy nyt arkeen ja valmistautuu jalkapalloliigan viimeisen kierroksen otteluun.

Suomen mestaruus ratkeaa, kun sarjassa ykkösenä oleva KuPS ja toisena oleva Inter kohtaavat vajaan kahden viikon kuluttua Turussa.

Lue myös:

Veikkausliigan kultakamppailun dramaattinen käänne palautti hymyn Inter-leirin kasvoille : “Vaihtaisin mitalin ja toisen jalkani mestaruuteen”

Veikkausliigan mestaruustaistelu pysyi elossa – KuPS ei onnistunut varmistamaan kultamitaleja jättiyleisön edessä ja FC Inter haki pakkovoiton Helsingistä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat