1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. tennis

Ruusuvuorelle harmillinen takaisku – Tukholman ATP-kisa jää väliin sairastumisen vuoksi

Emil Ruusuvuori joutuu jättämään Tukholman ATP-turnauksen väliin.

Emil Ruusuvuori on voittanut kolme ATP-haastajaturnausta tänä vuonna. Kuva: EPA

Kovassa nosteessa oleva tennispelaaja Emil Ruusuvuori joutuu jättämään Tukholman ATP-turnauksen väliin sairastumisen vuoksi. Asiasta kertoi Suomen Tennisliitto Twitterissä. Ruusuvuoren oli tarkoitus pelata Tukholman karsinnoissa loppuviikosta.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Ruusuvuori on voittanut tällä kaudella kolme ATP-haastajaturnausta ja nostanut rankingiaan jo sijalle 141. Haastajaturnausten voitot ovat tulleet Uzbekistanissa, Mallorcalla ja pari viikkoa siten Glasgow'ssa.

Sen lisäksi Ruusuvuori otti Davis Cupissa Espoossa komean voiton maailmanlistan viitosesta itävaltalaisesta Dominic Thiemistä. Upeiden suoritusten jälkeen suomalainen tenniskansa odotti innolla Ruusuvuoren esiintymistä Tukholmassa, mutta sitä ei nyt siis nähdä.

Ruusuvuori jäi pois myös Kazakstanissa pelatusta haastajaturnauksesta viime viikolla. Hänen on tarkoitus pelata tänä syksynä vielä ainakin Saksassa ja Helsingin Talissa pelattavissa haastajaturnauksissa.

Lue myös:

Ruusuvuori kirjasi uran parhaan ATP-sijoituksen – leikkauksen jälkeen paluuta tekevä Murray harppasi yli 200 sijaa

Suomen puhutuimpien urheilijoiden joukkoon nousseen Emil Ruusuvuoren ura etenee hengästyttävällä tahdilla: "Rajat ovat vain siellä, mihin hän ne itse asettaa"

Emil Ruusuvuori murskalukemin Challenger-turnauksen voittoon Glasgow'ssa: "Oli tosi hyvä fiilis kentällä koko ajan"

Kommentti: Uskomattoman upea tennisviikonloppu päättyi katkerasti - Ruusuvuori antoi häikäisevän näytön koko maailmalle