1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. NHL

Katso, miten Kaapo Kakko taiteili uransa ensimmäisen NHL-maalin!

Kaapo Kakon ensimmäinen NHL-maali oli varsinainen taidonnäyte. Katso osuma kuvaa klikkaamalla. Viasatin kuvaa.

Kaapo Kakko
Katso video kuvaa klikkaamalla.

NY Rangersin huippulupaus Kaapo Kakko onnistui avaamaan maalitilinsä kolmannessa NHL-ottelussaan. Suomalaishyökkääjä ihastutti taidoillaan jo harjoitusotteluissa, ja ottelussa Edmonton Oilersia vastaan hän näytti, etteivät hehkutukset ole tuulesta temmattuja.

Kakko ja kanadalainen keskushyökkääjä Ryan Strome syöttelivät Oilers-puolustuksen pihalle ensimmäisen erän lopussa, ja Kakko viimeisteli näyttävästi ottelun avausosuman ajassa 18.28 maalivahti Mike Smithin selän taakse.

– Hän näyttää tyyneltä. Hän ei näytä tunteitaan. Rehellisesti sanottuna en usko, että hän hermostuu. Vaikka Kaapo ei olisi loistava joinakin iltoina, hän ei ole huono. Se tekee hänestä ammattilaisen. En usko, että hänellä on huonoja iltoja. Uskon, että "OK" on hänen huono iltansa. Ja jos näin on, hänen urastaan tulee hitonmoinen, Rangersin päävalmentaja David Quinn kehui 18-vuotiasta suomalaispelaajaa tämän NHL-debyytin jälkeen.

Lue myös:

Kaapo Kakolla ikimuistoinen ilta – "Tämä ei unohdu koskaan"

Kommentti: Kaapo Kakon NHL-debyytti Madison Square Gardenilla oli onnistunut, mutta hän oli vasta kaukalon kolmanneksi paras suomalainen

Ville Heinolalla komea NHL-debyytti – Kaapo Kakolle kovat peliminuutit