Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajat ja alppiräppärit
  • Urheiluruutu

Ottelussa tyrmätty yhdysvaltalaisnyrkkeilijä Day koomassa

Charles Conwell tyrmäsi Patrick Dayn lauantai-iltana käydyssä ottelussa.

nyrkkeily
EPA

Ammattinyrkkeilijä Patrick Day loukkasi päänsä pahoin ylemmän välisarjan ottelussa Chicagossa ja on koomassa, yhdysvaltalaismedia kertoo. Paikallista aikaa lauantai-iltana käydyssä ottelussa Charles Conwell tyrmäsi rajusti Dayn, joka menetti tajuntansa.

Day vietiin sairaalaan, jossa hänelle tehtiin ESPN-kanavan mukaan hätäleikkaus. ESPN kertoi, että Day on koomassa, mutta tarkempia tietoja hänen tilastaan ei ole kerrottu.

Daylle, 27, oli laskettu lukua jo ottelun neljännessä ja kahdeksannessa erässä, ja kymmenennessä erässä Conwell tyrmäsi hänet.

– Rukoilkaa Patin puolesta! Palaa kotiin turvallisesti, Conwell kirjoitti Twitterissä ottelun jälkeen.

Conwell on voittanut kaikki ammattilaisottelunsa. Daylla on tilastoissaan 17 voittoa, neljä tappiota ja yksi ratkaisematon.

Lue myös:

Juuri tiukan lääkärintarkastusrumban läpi käynyt Eva Wahlström pitää nyrkkeilyn kuolemantapauksia surullisina – "Jokainen ottelija on hyväksynyt, että tällaista saattaa käydä"

Surullinen viikko nyrkkeilylle: jo toinen kuolema kahdessa päivässä – argentiinalaisiskijä kuoli ottelussa saamiinsa vammoihin

Venäläinen ammattilaisnyrkkeilijä kuoli ottelussa saamiinsa vammoihin – raju video paljastaa valmentajan kanssa kehässä käydyn keskustelun

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat