Huuhkajille kipeä takaisku – kapteeni Tim Sparv ei pelaa Armeniaa vastaan

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv kärsii pohjevammasta.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue
Tim Sparv
Kapteeni Tim Sparv joutuu seuraamaan Armenia-ottelun katsomosta.AOP

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv on tänään sivussa tärkeästä EM-karsintaottelusta Armeniaa vastaan.

Päävalmentaja Markku Kanerva vahvisti asian Huuhkajien virallisella Facebook-tilillä (siirryt toiseen palveluun) julkaistulla videolla. Sparv kärsii pohjevammasta.

– Timin kohdalla tilanne oli epäselvä jo Bosnia-pelin jälkeen ja nyt on varmistunut se, että hän ei ole pelikykyinen, Kanerva kertoi videolla.

Suomen vakiokokoonpanosta sivussa on loukkaantumisen vuoksi myös keskuspuolustaja Paulus Arajuuri. Hänen polvensa vääntyi lauantaina Bosnia-ottelussa Zenicassa.

– Joukkueesta löytyy leveyttä ja korvaajia, vaikka tiettyjä avainpelaajia on pudonnut pois. Minulla on luottavainen fiilis siihen, että he ketkä tuolla baanalla tänään ovat, saavat sen toivotun tuloksen eli voiton aikaan, Kanerva totesi.

Suomen ja Armenian välinen ottelu alkaa Turussa kello 19. Ottelua voi kuunnella suorana Yle Puheessa.

Lue myös:

Kommentti: Huuhkajilla on edessä valtava painepeli, mutta Teemu Pukin rentous paistaa ottelun alla kilometrien päähän – tyyntä ennen myrskyä?

Huuhkajien valmentaja Markku Kanervalle päänvaivaa – Arajuuri sivussa Armeniaa vastaan, Sparvin pelikunto arvoitus

“Runosmäen liimanäppi” Hradecky nauttii mahdollisuudesta pelata huipputärkeä peli kotikaupungissaan: “Turkulaisena pitää vaatia, että laitetaan paremmaksi kuin Tampereella”

Muistatko, kun Turussa pelattiin edellisen kerran EM-lopputurnauspaikasta? Markku Kanervan yllätysveto tunnelmoi ikimuistoista iltaa: "Elämäni peli"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat