Suora

  • Blondi tuli paneeliin
  • Parayleisurheilun MM, kuudes kilpailupäivä
  • Kuudes kilpailupäivä
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Jukurit palasi voittokantaan, Sportille 85 jäähyminuuttia ja rökäletappio

Mikkelin Jukurit nuiji kotikaukalossaan Vaasan Sportin 6-1 ja palasi voittojen tielle neljän peräkkäisen tappion jälkeen jääkiekon Liigassa.

urheilu
Kuvassa Jukurien Julius Vähätalo
Kuvassa Jukurien Julius VähätaloTomi Hänninen

Ottelua seurasi Mikkelin jäähallissa vain 2 712 katsojaa. Jukurit on houkutellut tällä kaudella kotiluolaansa vain kerran yli 3 000 katsojaa.

Kelvollisesti kautensa aloittaneen Jukurien tehokkain oli Vadim Pereskokov, joka viimeisteli pisteet 2+1. Myös Julius Vähätalo teki kaksi maalia.

Vieraiden lataus meni pahasti yli. Sportille tuomittiin ottelussa kolme suihkukomennusta (Jared Wilson, Aleksi Ainali ja Roope Talaja) ja hurjat 85 jäähyminuuttia.

– Ylivoimalla oli mahdollisuus tehdä enemmänkin maaleja. Kun ei tehty, se vaikeutti muutakin pelaamistamme. Olihan silläkin merkitystä, että kaksi (Ville Leskinen ja Jesper Piitulainen) ykkösylivoimamme pelaajaa putosi rivistöstä kesken ottelun, totesi Jukurien valmentaja Pekka Kangasalusta.

Perssonin kauden 7:s osuma JYPin turma

Lappeenrannan SaiPa otti askeleen pohjajoukosta keskikastiin, kun se voitti JYPin 2–1. SaiPan John Persson iski voitto-osuman minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

SaiPa oli kiinni voitossa Elmeri Kaksosen avauserän täysosumalla ja maalivahti Niclas Westerholmin suorituksilla, mutta JYPin kokenut Jani Tuppurainen tasoitti viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Perssonin kauden 7:s maali takasi SaiPalle maukkaan pistepotin. Kolmen peräkkäisen voiton jälkeen hävinnyt JYP jatkaa sarjan sijalla viisi.

Sarjataulukko

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat