Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Pasi Nurminen vetäytyy aitiosta – Mr. Pelicansin intohimo valmentamiseen hiipui

Pasi Nurminen ei enää heilu Lahden Pelicansin valmennusaitiossa.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Pasi Nurminen.
AOP

Pelicansin pääomistajaa Pasi Nurmista ei nähdä enää lahtelaisjoukkueen penkin takana. Syy valmennustehtävistä pois jättäytymiseen on henkilökohtainen.

- Kyseessä on alkukauden aikana kypsynyt päätös. En koe olevani siinä tilassa, että pystyn auttamaan joukkuetta päivittäisessä tekemisessä. Minulla on pitkä ura valmentajana takana ja nyt en vain ole enää löytänyt hommaan siihen vaadittavaa paloa ja intohimoa.

– Neljä ja puoli vuotta olen työskennellyt yhtäjaksoisesti Pelicansin valmentajana, ja koen että olen sen oman tietotaidon tuonne ympärilleni levittänyt, jotta voin jäädä sivuun levollisin mielin, Nurminen kommentoi seuran nettisivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Pelicansin muu valmennustiimi jatkaa entisellään. Fysiikkavalmennuksesta päävastuun kantava Tommi Pärmäkoski nähdään jatkossa myös joukkueen penkin takana.

Päävalmentaja Ville Nieminen kiitteli vuolaasti aisapariaan.

- Minulla on ollut hieno paikka sekä mahdollisuus oppia valmentamista ja kasvaa Pasin rinnalla. Edelleen minulla on ympärilläni kovia ammattilaisia niin valmennuksessa kuin pelaajistossa, joten luotto tulevaan on kova, Ville Nieminen kertoo.

Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkasen mukaan organisaation puolelta ei ollut painetta tehdä muutoksia, mutta seura kunnioittaa Nurmisen tuntemuksia ja päätöstä.

Lähteet: Pelicansin nettisivusto

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat