Suora

  • Huuhkajat ja alppiräppärit
  • Urheiluruutu

RoPS siirtyy rovaniemeläiseen komentoon – reservijoukkueen päävalmentaja nousee edustusjoukkueeseen

Rovaniemen Palloseuran uusi päävalmentaja on Vesa Tauriainen.

Veikkausliiga
RoPS juhlii
RoPS on Veikkausliigan haastajasarjassa kolmantena.AOP

Vesa Tauriainen on miesten jalkapalloliigassa pelaavan Rovaniemen Palloseuran uusi päävalmentaja. RoPS tiedotti valmentajasopimuksesta perjantaina. Tauriaisen sopimus on kaksivuotinen. Viimeksi hän on valmentanut RoPSin reservijoukkuetta.

– Vesa on ollut ehdolla tähän pestiin aikaisemminkin. Hän on huippuvalmentaja, ja tehnyt erinomaista työtä niin akatemiassa kuin nyt reservijoukkueenkin parissa, RoPSin toimitusjohtaja Risto Niva sanoi seuran tiedotteessa.

– Seura on minulle henkilökohtaisesti tärkeä. On hienoa, että saan valmentaa omassa kotikaupungissani Suomen korkeimmalla sarjatasolla, rovaniemeläinen Tauriainen kiitteli.

Tällä kaudella RoPSia valmensi Pasi Tuutti, joka otti pestin kesken kauden, kun Helsingin Jalkapalloklubi osti RoPSin päävalmentajana aloittaneen Toni Koskelan.

Lue myös:

Mahdollisuus vai pakkovoiton paikka? Inter lähtee mestaruustaistoon ennätysyleisön edessä: “Lyödään kaasu pohjaan ja lähdetään mestaruuden perään”

KuPS ei lannistunut, vaikka mestaruus karkasi käsistä viime hetkillä – jalkapallohuuma Kuopiossa kiihtyy ennen Veikkausliigan huipennusta: "Joka toinen ihminen kadulla toivottaa tsemppiä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat