Suora

  • Viimeistä viedään
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Henri Kontinen hurjan trillerin jälkeen Tukholman finaaliin

Henri Kontinen ja Edouard Roger-Vasselin pelaavat sunnuntaina Tukholman finaalissa.

urheilu
Henri Kontinen
AOP

Henri Kontinen ja ranskalainen Edouard Roger-Vasselin etenivät tenniksen Tukholman ATP-turnauksen nelinpelin finaaliin hurjan trillerin jälkeen. Suomalais-ranskalainen pari voitti välierässä neljänneksi sijoitetut hollantilaisen Wesley Koolhofin ja ranskalaisen Fabrice Martinin 6–3, 3–6, 16–14.

Ensimmäinen erä meni Kontiselle ja Roger-Vasselinille kahdella murrolla. Toisessa erässä puolestaan Koolhof ja Martin mursivat kahdesti.

Ottelun ratkaisseesta supertiebreakista tuli todellinen jännitysnäytelmä. Molemmilla oli ottelupalloja, kunnes Kontinen ja Roger-Vasselin veivät lopulta ottelun nimiinsä.

Kontinen pelaa tällä viikolla nelinpelin maailmanlistalla sijalla 15 olevan 35-vuotiaan Roger-Vasselinin parina. Kontinen voitti keväällä Rotterdamin turnauksen ranskalaisen Jeremy Chardyn kanssa, mutta vakioparinsa John Peersin kanssa hän ei ole voittanut yhtään turnausta tänä vuonna. Australian avoimissa tammikuussa Kontinen ja Peers olivat finaalissa.

Tukholman loppuottelu pelataan sunnuntaina. Finaalivastustaja selviää vasta lauantaina. Vastaan tulee jälleen kova pari, joko ykkössijoitetut Jean-Julien Rojer/Horia Tecau tai kolmanneksi sijoitetut Mate Pavic/Bruno Soares.

Lue myös:

Henri Kontinen ranskalaiskonkarin kanssa Tukholman välieriin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat