Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Soihdut roihusivat, laulu raikui ja satoja ihmisiä torilla keskellä yötä – katso, miltä näyttivät mestaruusjuhlat 43 vuoden tauon jälkeen Kuopiossa

Kuopion Palloseuran jalkapallon Suomen mestaruus sai kaupungin sekaisin. KuPSin koko kansan mestaruusjuhla järjestetään ensi perjantaina.

Veikkausliiga
KuPSin fanit juhlivat jo Turun stadionilla, mutta vielä kovemmat juhlivat olivat edessä yöllä Kuopiossa.
KuPSin fanit juhlivat jo Turun stadionilla, mutta vielä kovemmat juhlivat olivat edessä yöllä Kuopiossa.Juha Tamminen / All Over Press

Kuopiossa juhlitaan miesten jalkapallon Suomen mestaruutta 43 vuoden tauon jälkeen. KuPS nappasi Veikkausliigan mestaruuden eilen voittamalla FC Interin Turussa 2-0.

Kuopion tori oli jo täyttynyt pelin aikana, kun kaupunkilaiset seurasivat ottelua tv-skriiniltä. Meno vain yltyi, kun mestaruusjoukkue saapui Turusta torille noin kello yksi yöllä.

Ilta-Sanomien mukaan (siirryt toiseen palveluun)noin 500 kannattajaa lauloi Veljmies-patsaan ympärillä. Sosiaaliseen mediaan ladatuista videoista näkyy, kuinka torilla soihdut roihusivat ja laulu raikui.

Koko kansan mestaruusjuhla ensi perjantaina kauppatorilla

KuPSin koko kansan mestaruusjuhla järjestetään ensi perjantaina (25.10.) kello 18 Kuopion kauppatorilla.

KuPSin tiedotteen mukaan kauppatorilla on luvassa monipuolista viihdyttävää ohjelmaa. Illan aikana kuullaan juonnettuja haastatteluosuuksia ja livemusiikkia yllätysvieraiden esittämänä. Mestarijoukkueen pelaajat ovat paikalla kultamitaleineen ja he esittelevät liigan mestaruuspatsasta yleisölle.

Lue lisää:

Kuopiolaiset herkistyivät futismestaruudesta – tori ja baarit täyttyivät faneista: "Minä itkin jo ensimmäisen maalin jälkeen ja itken nytkin"

Päävalmentaja Jani Honkavaara tiesi jo ensihetkistä lähtien, että KuPS voittaa: "Interillä ei ollut mitään palaa tänään"

Suomen mestaruus suuri täyttymys kapteeni Pennaselle – KuPS-sankari Niskanen liikuttuneessa mielentilassa

Kommentti: Kuopiossa juhlitaan historiallista Suomen mestaruutta – Jani Honkavaaran värisuora on perinteinen kasvutarina

KuPS on jalkapallon Suomen mestari! 43 vuoden mittainen odotus päättyi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat