Suora

  • DreamHack Open Fall 2020

Kari Arkivuo palaa FC Lahteen: "Pyrin olemaan esimerkkinä nuorille pelaajille"

Arkivuo, 36, ehti edustaa ruotsalaisseura Häckeniä yhdeksän vuotta.

urheilu
Kari Arkivuo.
Kari Arkivuo pelasi maajoukkueessa yli 50 ottelua. Tomi Hänninen

Vuodesta 2010 Ruotsin pääsarjaseura Häckeniä edustanut Kari Arkivuo palaa kotikaupunkiinsa Lahteen.

Arkivuo on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen FC Lahden kanssa, kertoo seura verkkosivuillaan. (siirryt toiseen palveluun)

Arkivuo debytoi FC Lahden paidassa 17-vuotiaana vuonna 2001. Kaudeksi 2006 Arkivuo siirtyi norjalaiseen Sandefjordiin. Norjan ja Ruotsin lisäksi Arkivuo pelasi myös Hollannissa. A-maajoukkueessa Arkivuo pelasi yli 50 ottelussa. Maajoukkueuransa hän päätti 2018.

– Minulla on aivan loistavat fiilikset. Paljon on tapahtunut, kun edellisen kerran juoksin Stadionin nurmella, Arkivuo kertoo seuran sivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

– Lahden runko alkaa pikku hiljaa rakentua ja uskon, että taistelemme europaikoista. Pyrin olemaan esimerkkinä nuorille pelaajille. Tarkempi roolini selviää myöhemmin, mutta minulta luonnistuu yhä laitapelaajan roolit niin ylempänä kuin alempanakin, Arkivuo jatkaa.

Ruotsin cupin tänä keväänä voittanut göteborgilaisseura on tällä hetkellä Allsvenskanissa kuudentena, kun pelaamatta on vielä kaksi kierrosta. Arkivuo on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista eikä ole pelannut tällä kaudella kuin kuudessa ottelussa.

Lue myös:

Kommentti: Kiitos Arki-Kari, sinä suomalaisen jalkapallon raejuusto, iltakävely ja tv-uutiset

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat