Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Paidan väri vaihtui mutta jälleen puolustajan kohtalona oli pettymys jalkapallon liigakarsinnoissa – "Odotin, että olisimme hoitaneet nämä pelit"

Turun Palloseura palasi nopealla aikataululla takaisin Veikkausliigaan. Asia varmistui toisessa liigakarsintaottelussa, jossa TPS jyräsi vakuuttavaan 3-0-voittoon KPV:sta.

urheilu
Juri Kinnunen, KPV
Juri Kinnunen, KPVTomi Hänninen

Vuosi sitten Ykkösessä toiseksi yltänyt KPV pudotti turkulaiset liigasta vierasmaalisäännön turvin. TPS janosi tällä kertaa nopeata revanssia, jonka se saikin kokkolalaisista. Avausosa oli päättynyt maalittomaan tulokseen Turussa, mutta jälkimmäisessä osaottelussa TPS ei jättänyt mitään jossiteltavaa.

TPS-taustan omaava ja vielä viime kaudella Palloseuraa edustanut, mutta täksi kaudeksi KPV:hen siirtynyt puolustaja Juri Kinnunen oli luonnollisesti allapäin.

– Olen tehnyt tammikuusta lähtien duunia vuoden verran tälle joukkueelle, näille jätkille ja myös itselleni. Kun se loppuu tämmöiseen pettymykseen, niin en pysty ajattelemaan mitään muuta. Sanattomaksi vetää miehen, kuvasi Kinnunen.

– Odotin meidän joukkueen loppukauden vireestä, että olisimme hoitaneet nämä (liigakarsinnat). Ensimmäinen maali oli henkisesti tärkeä ja sen sai Tepsi. Tässä viimeisessä pelissä näkyi sitten vähän meidän huolimattomuus ja naiivi pelaaminen, joka kostautui varsinkin toisella puoliajalla.

Turussa pelatussa avausosassa KPV ei saanut lisäajalla rangaistuspotkua, joka olisi monien mielestä kuulunut joukkueelle. Toisessa osassa KPV:ltä hylättiin yksi maali täpäränä paitsiona.

– En ole vielä nähnyt tilannetta, oliko se paitsio vai ei. Minä en jaksa jossitella. Tilanteet harmittavat totta kai, mutta tuomarivirheitä tulee aina, ne kuuluvat tähän lajiin.

– Tämä tulos vetää mielen nyt alas. Emme saaneet pelissä kunnon loppukiriä aikaiseksi. Minusta tuntuu, että koko joukkueelta loppui vähän paukut, vaikka siinä tilanteessa olisi pitänyt antaa lisää, myönsi Kinnunen.

Lue myös:

Ääritalo ylisti TPS-kannattajia – valmentaja Pikkarainen löysi lääkkeet KPV:tä vastaan

Nyt on turkulaisten vuoro juhlia! TPS palaa ensi kaudeksi Veikkausliigaan – kokkolalaisten visiitti pääsarjassa jäi lyhyeksi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat