1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. e-urheilu

Katso suorana: Joona "Serral" Sotala kohtaa MM-välierässä nuoren italialaissensaation

StarCraft II:n MM-kisojen ratkaisupelejä voi jännittää Ylen suoran lähetyksen parissa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Joona "Serral" Sotala e-urheilu

StarCraft II -pelin maailmanmestaruus ratkaistaan perjantain ja lauantain välisenä yönä Yhdysvaltain Anaheimissa.

Hallitseva maailmanmestari Joona "Serral" Sotala lähti BlizzCon-tapahtumassa pelattaviin MM-kisojen pudotuspeleihin ennakkosuosikkina. Pornaislainen hoiti turnauksen lohkovaiheen puhtaalla pelillä ja eteni puolivälieriin lohkovoittajana kartoin 6–0.

Loistovire jatkui puolivälierässä korealaista Zerg-pelaajaa Eo "soO" Yoon Soonia vastaan. Kahden Zerg-pelurin kohtaaminen päättyi suomalaisen juhlaan 3-0-lukemin.

Välierässä suomalaistähti saa vastaansa nuoren italialaisen Riccardo "Reynor" Romitin.

Yle näyttää pudotuspelejä läpi yön

StarCraft II:n MM-kisojen ratkaisupelejä voi jännittää Ylen suoran lähetyksen parissa läpi perjantain ja lauantain välisen yön.

Suomenkielinen lähetys on nähtävissä Yle Areenassa ja Yle e-urheilun Twitch-kanavalla (siirryt toiseen palveluun). Lähetys alkaa perjantaina 20:00 ja jatkuu MM-finaalin päättymiseen asti.

Lähetyksen selostajina ja studiovieraina nähdään Samuli "Fuzer" Romppanen, Samuli "elfi" Sihvonen, Juha "Divinesia" Nurmenniemi ja Benjamin "Pupu" Puha.

StarCraft II: MM-lopputurnaus – perjantai 1.11.

22:00 puolivälierä 1: Serral – soO 3-0
23:00 puolivälierä 2: Reynor – Trap 3-2
00:15 puolivälierä 3: Rogue – Classic 2-3
01:30 puolivälierä 4: Dark – Maru 3-0

03:30 välierä: Serral – Reynor
04:30 välierä: Classic – Dark

n. 05:45 loppuottelu

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Päivitetty 1.11. kello 23.36: Päivitetty Joona Sotalan puolivälierävoitto ja arvioitu otteluaikataulu.

Lisää aiheesta:

Joona "Serral" Sotala eteni näytöstyyliin jatkoon StarCraftin MM-kisoissa – "Älytöntä, en odottanut tällaista"

Maailmanmestaruuttaan puolustava Joona "Serral" Sotala ei pelkää kuolemanlohkoa – "Kaikki muut on kaadettava, jos aikoo voittaa"

E-urheilun tuore maailmanmestari Joona "Serral" Sotala on kuin sekoitus Kimi Räikköstä ja Seppo Rätyä – kylmäpäinen suomalainen mursi korealaisten 20 vuotta kestäneen ylivallan