Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Aapo Halme teki maalin Englannin Mestaruussarjassa

Barnsleyn suomalaispuolustaja Aapo Halme kunnostautui maalinteossa jalkapallon Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla perjantaina.

urheilu
Barnsleyn Aapo Halme (punainen paita) kuvassa.
Barnsleyn Aapo Halme (punainen paita) kuvassa. Getty Images

Aapo Halme teki toisen maalinsa Barnsleyn paidassa ja oli isossa osassa, kun kotjoukkue nousi riemastuttavaan 2–2-tasapeliin kahden maalin takaa sarjan tämän hetken parhaimpiin joukkueisiin lukeutuvaa Bristol Cityä vastaan.

196-senttinen Halme puski kulmapotkusta 1–2-kavennuksen Barnsleylle ottelun 77. minuutilla. Cauley Woodrowin tasoitus 2–2:een syntyi erotuomarin antamalla lisäajalla 90+4 minuutilla.

Vierasjoukkue Bristol City olisi ponnahtanut pitkään hyppysissä olleella voitolla Mestaruussarjassa jo toiseksi, mutta katkeran tasapelin jälkeen se majailee taulukossa viidentenä.

Barnsleyn asema on hienosta takaa-ajosta huolimatta tukala, sillä viimeistä edellisenä sarjan pohjalla oleva seura ei ole voittanut pelaamistaan 15 ottelusta kuin kauden avauskoitoksen.

Ensimmäisen osumansa 21-vuotias Hongan-kasvatti iski Barnsleylle kuukausi sitten, jolloin suomalainen onnistui niin ikään pääpelissä. Tuolloin Halme osui rysään 13. minuutilla, kun Barnsley ja Derby pelasivat 2–2-tasapelin.

Halme viimeisteli tammikuussa yhden maalin myös hänen vanhalle seuralleen Leedsille QPR:ää vastaan FA Cupissa. Suomalaispuolustaja loukkasi jalkapöytänsä noin puolitoista vuotta sitten ja oli peräti yhdeksän kuukautta sivussa otteluista.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat