Los Angeles Lakersin Anthony Davisille kunniaa NBA:lta

Hyvävireinen Los Angeles Lakersin tähtipelaaja Anthony Davis on nimetty koripallosarja NBA:n läntisen konferenssin viikon pelaajaksi.

urheilu
Anthony Davis
Anthony Davis Getty Images

Anthony Davis on seitsemään vuoteen ensimmäinen Los Angeles Lakersin pelaaja, joka on saanut viikon pelaajan kunniamaininnan NBA:n läntisessä lohkossa. Edellinen oli Kobe Bryant, joka kaudella 2012-13 ylsi samaan.

Rutinoituneelle, isolle laitahyökkääjälle viikon pelaajan titteli oli uran kymmenes. Davis heitti koreja 32 pisteen keskiarvolla, repi 13 levypalloa ottelua kohden ja blokkasi 2,7 kertaa vastustajan ottelussa, kun Lakers voitti kaikki viikon kolme pelaamaansa ottelua.

Davisin yksi viime viikon kohokohdista nähtiin Memphisiä vastaan, jolloin hän kokosi mahtitehot 40/20, johon pystyi kuudentana Lakers-pelaajana kautta aikain George Mikanin, Elgin Baylorin, Wilt Chamberlainin, Kareem Abdul-Jabbarin ja Shaquille O’Nealin lisäksi.

Anthony Davisin suoritusten arvoa nostaa se, että hän teki huipputyötä huolimatta olkapäävaivastaan, jonka hän sai donkatessaan korin 27. päivä lokakuutta.

– Siinä on vielä arkuutta, mutta sen kanssa voi elää. Uskon, että sen paranemiseen tarvitsen neljä-viisi lepopäivää. Haluan kuitenkin pelata, kun kerran siihen pystyn, Davis kertoi muutama päivä sitten.

LA Lakers johtaa tällä hetkellä läntistä konferenssia voitettuaan viisi peliä kuudesta. Seuraavaksi 2000-luvulla viisi NBA-mestaruutta voittanut seura vierailee Chicago Bullsin vieraana keskiviikkoaamuna Suomen aikaa. Näillä näkymin Lauri Markkanen pelaa paljolti juuri Anthony Davisia vastaan.

Lähteet: latimes.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat