Suora

  • Blondi tuli paneeliin
  • Parayleisurheilun MM, kuudes kilpailupäivä
  • Kuudes kilpailupäivä
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Golfin Euroopan kiertuetta pelataan tällä viikolla epävakaassa Turkissa – suomalaispelaajatkin mukana: "He ovat sitä mieltä, että tällä viikolla pelataan täällä, niin silloin pelataan"

Kalle Samooja ja Mikko Korhonen ovat mukana Euroopan kiertueen kilpailussa Turkissa.

golf
Kalle Samooja kuvassa
Kalle Samooja pelaa tällä viikolla Turkissa.AOP

Suomen Keilailuliitto perui pari viikkoa sitten Suomen joukkueen osallistumisen keilailun Eurooppa Cupin kilpailuun Turkin Ankarassa. Syynä oli sotaa käyvän Turkin tilanne.

Golfin Euroopan kiertueella pelataan tällä viikolla Turkin Antalyassa ensimmäinen kauden päättävistä kilpailuista. Mukana suomalaisista ovat Mikko Korhonen ja Kalle Samooja.

Samooja oli tiistaina paikan päällä lyömässä harjoituslyöntejä. Hän on seurannut Turkin tilannetta, mutta pelaa siellä, koska kisa on kalenterissa.

– Tour on sitä selvitellyt. Heillä on ihmiset, jotka kartoittavat tilannetta. He ovat sitä mieltä, että tällä viikolla pelataan täällä, niin silloin pelataan, Samooja totesi.

– Olen tietysti seurannut uutisia ja tiedän kohtalaisen hyvin, mikä tilanne täälläpäin maailmaa on. Kyllä se pistää vähän miettimään, mutta toisaalla pelaamme aika kaukana siitä alueesta, missä tilanne on päällä.

Sunnuntaina Turkkiin saapunut Samooja on toistaiseksi viettänyt aikaa lähinnä caddiensa kanssa, eikä ole keskustellut muiden pelaajien kanssa Turkin tilanteesta.

Kilpailu käynnistyy torstaina. Mukana ovat kiertueen 75 parasta pelaajaa.

Lue myös:

Suomen Keilailuliitto perui kilpailijoiden lähettämisen sotaa käyvään Turkkiin: "Joukkueen lähettäminen olisi vastuutonta"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat