Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Emil Ruusuvuori löytämässä jälleen huippuiskua – hyvä voitto Bratislavassa

Emil Ruusuvuori on edennyt kolmannelle kierrokselle Bratislavan kovatasoisessa ATP-haastajaturnauksessa.

tennis
Emil Ruusuvuori
Roni Rekomaa/AOP

Alkusyksystä huimassa vireessä ollut tennislupaus Emil Ruusuvuori on jälleen löytämässä huippuiskua sairastelun jälkeen. Ruusuvuori voitti Bratislavan kovatasoisen ATP-haastajaturnauksen toisella kierroksella ranskalaisen Antoine Hoangin 6–4, 6–2.

Hoang on maailmanlistalla sijalla 125 ja Bratislavassa hänet on sijoitettu kymmenenneksi. Ruusuvuori on ATP-listalla 147:s.

Ruusuvuori on voittanut tällä kaudella kolme haastajaturnausta ja lisäksi hän kaatoi Davis Cupissa syyskuussa maailmanlistan viitosen Dominic Thiemin. Glasgow'n haastajaturnauksen voiton jälkeen Ruusuvuori oli sairastelun takia muutaman viikon poissa turnauksista, ja viime viikolla Saksassa peli ei vielä kulkenut. Nyt vire näyttää kuitenkin taas löytyneen.

Kolmannen kierroksen ottelu on ohjelmassa torstaina. Vastustaja ei ole vielä selvillä, mutta vaihtoehtoina on kovia nimiä: Damir Dzumhur, Lukas Lacko tai Viktor Troicki.

Ensi viikolla Ruusuvuori pelaa Helsingissä Talin ATP-haastajaturnauksessa, jossa ovat mukana myös Otto Virtanen, Patrik Niklas-Salminen ja Harri Heliövaara.

Lue myös:

Ruusuvuorelle harmillinen takaisku – Tukholman ATP-kisa jää väliin sairastumisen vuoksi

Suomen puhutuimpien urheilijoiden joukkoon nousseen Emil Ruusuvuoren ura etenee hengästyttävällä tahdilla: "Rajat ovat vain siellä, mihin hän ne itse asettaa"

Emil Ruusuvuori murskalukemin Challenger-turnauksen voittoon Glasgow'ssa: "Oli tosi hyvä fiilis kentällä koko ajan"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat