Suora

  • Urheiluruutu

Seagulls jatkoi kotivoittojaan Korisliigassa

Miesten Korisliigassa kakkosena oleva Helsinki Seagulls jatkoi kotivoittojaan, kun se kaatoi Tampereen Pyrinnön jatkoajalla 103-89.

koripallo
 Seagullsien Shawn Huff ja Pyrinnön Khalil Small (oik.) taistelivat pallosta. 6.11.2019
Seagullsien Shawn Huff ja Pyrinnön Khalil Small (oik.) taistelivat pallosta.Lehtikuva

Seagulls on voittanut kauden kaikki viisi kotipeliään. Seagulls hallitsi peliä, mutta Pyrintö nousi neljännen jakson loppuhetkillä kaksikin kertaa tasalukemiin ja ratkaisu siirtyi jatkoajalle. Voitto ratkesi, kun Seagulls vei jatkoajan selvästi 17–3.

Joukkueet nakkelivat urakalla kolmen pisteen koreja, mutta Pyrintö menetti heittosihtinsä loppua kohden. Seagulls sen sijaan upotti 16 kolmosta 50 prosentin tarkkuudella.

– Peli meni taas tiukaksi, kun taidamme lopussa hukata aggressiivisuutta johdon suojelemisessa. Tärkeintä on kuitenkin, että kotivoitot jatkuvat, totesi Seagullsin tehomieheksi 21 pisteellä noussut Shawn Huff.

Pyrinnön Khalil Small kiri pelin korikunkuksi 30 pisteellä.

Karhubasketille toinen kotivoitto

Puolustava mestari Karhubasket otti Kauhajoella vasta kauden toisen kotivoittonsa, kun Kouvot kukistui 96–79. Karhubasket johti peliä alusta loppuun, kun Kouvot ei löytänyt kirivaihdetta.

Alexander Thompson oli voittajien tehomies 29 pisteellä. Silas Melson teki Kouvoille 19 pistettä.

Sarjan peräpään kamppailussa Lahti Basketball haki 99–79-vierasvoiton Lapuan Kobrista. Peli kääntyi lahtelaisille kolmannella jaksolla, jonka vieraat voittivat 28-12. Tuomas Hirvonen pussitti Lahdelle 25 pistettä ja Jordan Capps Kobrille 22 pinnaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat