Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheilukierros
  • Ihmisrauniosta MM-tittelihaastajaksi - pilkattu Robert Helenius on ällistyttänyt koko nyrkkeilymaailman
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Katso, kuinka suomalaiset kantoivat kortensa kekoon maalitalkoissa! Kakko sivalsi hienon ylivoimaosuman – Barkov jatkoi hurjaa putkeaan

New York Rangers ja Florida Panthers mättivät maaleja. Kuvalähde: Viasat

NHL
Kaapo Kakko
Katso video Barkovin ja Kakon osumista. Kuvalähde: Viasat

Suomalaiskiekkoilijat eivät jääneet vain sivuosan esittäjiksi jääkiekkoliiga NHL:n ottelussa, jossa New York Rangers sai vieraakseen Florida Panthersin. Rangersin tulokaspelaaja Kaapo Kakko ja Floridan kapteeni Aleksander Barkov onnistuivat molemmat maalinteossa.

Katso suomalaisten maalit jutun pääkuvaa klikkaamalla. Kuvalähde Viasat.

Barkov jatkoi hurjaa viiden ottelun maaliputkeaan, kun hän tasoitti ottelun avauserässä. Barkov saalisti pelissä myös yhden syöttöpisteen. Suomalainen on nyt kirjauttanut 17 otteluun tehopisteet 5+17=23. Etenkin viimeisessä kahdeksassa ottelussa Barkov on ollut pitelemätön, sillä pistetilastot ovat kaunistuneet 16 pisteen (5+11) verran.

Kamppailussa tehtailtiin maaleja puolin ja toisin. Kakko luisteli parrasvaloihin toisessa erässä, kun nuorukainen sivalsi ylivoimalla Rangersin neljännen maalin. Kakolle osuma oli NHL-uran neljäs. Kakko on tehnyt 15 otteluun tehopisteet 4+2=6.

Kaiken kaikkiaan toisessa erässä nähtiin hurjat kuusi maalia. Taisto venyi lopulta voittomaalikilpailuun, jossa voiton vei Florida. Loppulukemiksi kirjattiin 5–6 (1–2, 4–2, 0–1).

Kakko oli voittomaalikisassa Rangersin ainoa onnistuja. Barkov oli puolestaan vierailijoiden kolmesta laukojasta ainoa, joka ei onnistunut ohittamaan Henrik Lundqvistiä.

Lue myös:

Vihdoin! Katso, miten Patrik Laine tykitti kauden ensimmäisen ylivoimamaalinsa – suomalainen onnistui "suosikkivastustajaansa" vastaan

Laineen potentiaali jäänyt käyttämättä muuttuneessa ylivoimapelissä – suomalaishyökkääjä vakuuttaa Yle Urheilulle, ettei jaksa stressata maaleista: "Joukkueena olisi nyt kiva voittaa"

Kommentti: Buffalo operoi jälleen tasan yhdellä sylinterillä – ei alkeellistakaan ymmärrystä mitä voittaminen vaatii

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat