Suora

  • Ratsastuksen maailma
  • Elävä arkisto esittää
  • Viimeistä viedään

KuPSissa Suomen mestaruuden voittanut Tuco palaa SJK:hon – "Pidän tätä toisena kotinani ja poikanikin on syntynyt täällä"

Kausilla 2015 ja 2016 SJK:ssa loistanut kamerunilaishyökkääjä palaa Seinäjoelle kaksivuotisella sopimuksella.

Veikkausliiga
Tuco
Sekä päävalmentaja Jani Honkavaara että hyökkääjä Tuco siirtyvät KuPSista SJK:hon.Timo Hartikainen / All Over Press

Kamerunilaishyökkääjä Ariel "Tuco" Ngueukam siirtyy Seinäjoen Jalkapallokerhoon, jonka kanssa hän on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen.

Tuco siirtyy SJK:hon Kuopion Palloseurasta, jossa hän pelasi kesäkuusta alkaen loppukauden ajan. Tuco on pelannut SJK:ssa aiemmin kausilla 2015 ja 2016 yhteensä 84 ottelua. 30-vuotiaalla pelaajalla on tilillään kaksi Suomen mestaruutta, SJK:n riveissä 2015 ja KuPSissa vajaa kuukausi sitten.

– On mahtava palata Seinäjoelle. Pidän tätä toisena kotinani ja poikanikin on syntynyt täällä. Täältä on hyvät muistot, kaupunki on tuttu ja samoin ihmiset seurassa. Kun lisäksi valmentajana on minulle tuttu mies, niin tiedän, että tämä sopimus on oikea siirto minulle, Tuco kertoo seuran tiedotteessa.

Viime kaudella KuPSia ja siten myös Tucoa valmentanut Jani Honkavaara siirtyy SJK:n päävalmentajaksi ensi kaudeksi. Tuttu ykköshyökkääjä on uudelle luotsille mieluisa vahvistus seinäjokisten kokoonpanoon.

– Tucohan on aivan erinomainen joukkuepelaaja. Ei ollut mitään ongelmia saada häntä sulautettua mukaan viime kaudella joukkueeseen kesken kauden. Hän tietää mitä hyvä ilmapiiri kopissa vaatii ja hän tuo siihen oman osansa. Hän on hyväntuulinen kaveri ja vähän semmoinen velmuilija. Sellaisia pelaajia joukkueessa pitää olla ja heitä tarvitaan, Honkavaara hehkuttaa.

Lue myös:

Kommentti: Kuopiossa juhlitaan historiallista Suomen mestaruutta – Jani Honkavaaran värisuora on perinteinen kasvutarina

Vahvistus: Mestarivalmentaja Jani Honkavaara SJK:n peräsimeen

Savon Sanomat: HJK havittelee kahta pelaajaa KuPSin mestaruusjoukkueesta – Murillo kirjoitti jo jäähyväiskirjeen kuopiolaisille

Suomen mestaruuden ratkaissut Ilmari Niskanen valittiin Veikkausliigan lokakuun pelaajaksi

Lähteet: SJK:n tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat