Suora

  • Urheiluruutu
  • Sykähdyttävin hetki 2019
  • Urheiluruutu

Tappara jäi kotitasapeliin CHL:n pudotuspeliavauksessa

Jääkiekon Mestarien liiga CHL:n pudotuspelien ainoa suomalaisjoukkue Tappara pelasi 3-3-tasapelin sveitsiläisen Zugin kanssa avauskierroksen avausottelussa Hakametsässä.

jääkiekko
Valtteri Kemiläinen lähikuvassa.
Valtteri Kemiläinen lähikuvassa. Tomi Hänninen

Tappara nousi kahden maalin takaa 3-2-johtoon, mutta Zug tuli päätöserän ainoalla maalilla tasatulokseen.

Sveitsin liigan viime kauden hopeamitalisti ja meneillään olevalla kaudella kuudentena oleva Zug ampaisi kuudessa minuutissa 2–0-johtoon Dario Simionin ja suomalaispuolustaja Santeri Alatalon maaleilla.

Toinen erän oli Tapparan, kun Valtteri Kemiläinen, Jere Karjalainen ja Olavi Vauhkonen osuivat. Päätöserän kolmannella minuutilla Gregory Hofmann maalasi sitten pelin tasoihin ja näin asetelmat ovat kutkuttavat ensi viikon tiistaina Zugissa pelattavaan toiseen osaan. Otteluparin voittaja etenee puolivälieriin.

– Tämä oli erittäin kova peli. Vastassa oli erittäin laadukas joukkue. Puhuttiin kansainvälisestä seurajääkiekosta parhaimmillaan. Tapahtui paljon hyviä asioita, paljon opittiin pelin aikana ja parannettiin. Nyt on kolme erää pelattu ja tasapelissä ollaan, viikon päästä jatketaan vieraissa. Tämä oli odotettu, hieno peli, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi totesi CHL-tiedotteessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat