Näin syntyi Kasperi Kapasen kauden viides maali, Leo Komarov pelikunnossa

New York Islandersin vahva meno jääkiekon NHL:ssä sai jatkoa keskiviikon Toronto-pelissä.

NHL
Kasperi Kapaselle kauden viides maali
Kasperi Kapaselle kauden viides maali

Kasperi Kapasen maali ei riittänyt Toronto Maple Leafsille voittoon New York Islandersista. Toronto hävisi New Yorkissa maalein 4–5.

Kapanen teki kauden viidennen maalinsa toisessa erän alussa, kun hän kavensi pelin 1–2:een. Kapanen ohjasi maalin edestä John Tavaresin (1+1) viivavedon sisään.

17 minuuttia vastuuta saanut Kapanen kirjasi ottelusta plusmiinussaldon +1. Hänen vyöllä on nyt tältä kaudelta nyt 11 (5+6) pistettä.

Klikkaa jutun kuvaa ja katso Kapasen onnistuminen. (Kuvalähde: Viasat)

Islandersin tehopelaaja ottelussa oli kaksi maalia tehnyt Anthony Beauvillier. Beauvillierin lisäksi Islandersin onnistujiin kuului tehot 1+2 iskenyt Derick Brassard.

Islanders johti ottelua kolmannen erän lopussa jo 5–2, mutta Toronto nousi kahden viimeisen minuutin aikana maalin päähän.

– Ylivoimapelimme oli tänään todella hyvää, kun kolmesta mahdollisuudesta hyödynsimme kaksi. Myös alivoimalla onnistuimme hyvin. Voimme sen sijaan parantaa otteitamme viidellä viittä vastaan ja viidellä kuutta vastaan, sillä pelin lopussa ne eivät ollut kunnossa, Islanders-luotsi Barry Trotz summasi.

Leo Komarovin edustama Islanders on menettänyt vain yhden sarjapisteen viimeisessä 13 ottelussa. Islanders nousi voitolla itälohkossa toiseksi. Toronto on kahdeksantena. Siirry NHL:n taulukoihin tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Pelikuntoon lähes kuukauden tauon jälkeen toipunut Komarov (-1) sai paluupelissään vastuuta reilut kymmenen minuuttia. Komarov oli sivussa yhdeksästä ottelusta niskavamman ja sairauden takia.

Heiskaselle kauden kymmenes tehopiste

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen alusti yhden maalin, kun Dallas haki 3–1-vierasvoiton Calgary Flamesilta.

Heiskanen oli Joe Pavelskin toisen erän 1–0-ylivoimamaalin toinen syöttäjä. Tehopiste oli yli 25 minuuttia uurastaneelle Heiskaselle kauden kymmenes (4+6).

Myös Stars-pakki Esa Lindell sai paljon vasruuta, kun hän pelasi yli 26 minuuttia. Suomalaispuolustajat olit Starsin ylivoimaisesti eniten peliaikaa kirjanneet pelaajat, sillä kukaan muu ei kirjannut jääaikaa reilua 18 minuuttia enempää.

Heikon alkukauden jälkeen Stars on äitynyt vahvaan vireeseen, sillä keskiviikon voitto oli joukkueelle jo kahdeksas viimeisistä kymmenestä kamppailusta.

NHL-kierroksen tulokset:

NY Islanders - Toronto 5–4
TOR: Kapanen 1+0

New Jersey - Ottawa 2–4

Philadelphia - Washington vl 1–2

Calgary - Dallas 1–3
DAL: Heiskanen 0+1

Vegas - Chicago 3–5

Lue myös:

Ei hyvää päivää! Tällä kertaa Änärikirjeen hampaisiin joutuvat viikon kohupotkut ja sarjan huonoimmat pelaajasopimukset

Kaapo Kakolta jo kovia näyttöjä NHL:ssä – "Kaapo elää tehopisteistä, joskus ehkä liikaakin"

Kommentti: Joonas Donskoi sai Coloradolta arvoaan rahakkaamman sopimuksen, kiitti ja vastasi huutoon sensaatiomaisella tavalla

Kaapo Kakko teki kaksi upeaa maalia: iski läpiajosta ja ottelun ratkaisun jatkoajalla – "Kasvoilta näkee, että itseluottamus on kasvanut"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat