Lauri Markkanen vaisu, Bullsin kiri ei riittänyt

Lauri Markkanen heitti vieraspelissä Milwaukeeta vastaan vain 11 pistettä.

NBA
Lauri Markkanen lähikuvassa.
Lauri Markkasen kausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Lehtikuva /AFP

Lauri Markkasen Chicago Bulls taipui yön koripallon NBA-kierroksella Milwaukee Bucksille luvuin 115–124.

32 minuuttia pelannut Markkanen pussitti vierasottelussa 11 pistettä, poimi kahdeksan levypalloa ja kirjasi yhden riiston. Hän sai kuudesta kolmosyrityksestään kaksi sisään. Markkanen ei upottanut kamppailussa yhtään kahden pisteen heittoa sisään. Vapaaheittoviivalta hän onnistui saldolla 5/6.

Markkanen oli Bullsin neljänneksi tehokkain pelaaja.

Viime kaudella lohkofinaaleihin asti yltänyttä Milwaukeeta vastaan Chicagolla ei pitänyt olla mahdollisuuksia, mutta pieniä valonpilkahduksia joukkueen pelissä oli. Puoliajalla tilanne oli Chicagolle 66-65, mutta kolmannella neljänneksellä Milwaukee oli vahvempi 32–20 ja käänsi pelin.

– Kolmannella jaksolla oli hetki, jolloin emme saaneet koreja, mutta taistelimme vielä itsemme takaisin peliin. Siinä oli muutama tilanne, missä emme saaneet otettua levypalloja, mutta tämä on oppimisprosessi ja otimme askeleen oikeaan suuntaan tässä ottelussa, tulokaspelaaja Coby White summasi Chicago Sun-Timesille.

Neljännellä jaksolla Chicago nousi taistelemaan voitosta, mutta Milwaukee ei ollut lyötävissä. Viime kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Giannis Antetokounmpo upotti ottelussa 38 pistettä ja johti joukkueensa pinnatehtailua.

Ensimmäistä kauttaan pelaava Chicagon White pussitti 26 pistettä ja Zach Lavine 25 pistettä. Kumpikin upotti pelitilanneheittonsa joukkueensa keskiarvotahdin tuntumaan pääsevällä varmuudella, kun Whiten osumaprosentti oli 39,1 ja LaVinen 40. Koko joukkueen keskiarvo oli 40,9.

Lue myös:

James Hardenilla upea ilta NBA:ssa – "Hän on ilmiömäinen"

Chicagolle selvä kotivoitto, Markkanen heitti jälleen 13 pistettä – valmentaja vihjaisi loukkaantumisesta

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat