1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Huuhkajat

Pullot poksahtelivat Huuhkajien pukukopissa

Suomen pelaajat juhlistivat historiallista EM-kisapaikkaa perinteisesti kuohujuomalla. Katso video juhlinnasta. Kuvalähde: Viasat.

Huuhkajat juhlii
Katso video kuvaa klikkaamalla. Kuvalähde: Viasat.

Suomen jalkapallomaajoukkue teki sen, mitä siltä odotettiinkin: se otti selkeän voiton Liechtensteinilta ja liiteli EM-kisoihin. Huuhkaja-pelaajat juhlistivat historiallista arvokisapaikkaa perinteisesti kuohujuomalla.

Tosin pulloihin ei jäänyt liiemmin juomaa, kun pelaajat Teemu Pukin johdolla roiskuttivat suurimman osan pukukopin kattoon ja lattialle.

Päävalmentaja Markku Kanerva sai joukkueelta raikuvat aplodit, kun hän otti pullosta hörpyn ja tuuletti perään. Tämän jälkeen joukkue keskittyi laulamaan Samuli Edelmannin tutuksi tekemää laulua "Peggy".

Katso video joukkueen juhlinnasta pääkuvaa klikkaamalla.

Lue myös:

Pukilla oli vaikeuksia löytää sanoja Viasatin haastattelussa, kun EM-unelma kävi vihdoin toteen: "En ole ikinä jännittänyt peliä niin paljon kuin tätä"

3–0! Näin Huuhkajat namutteli EM-kisoihin!

Tuhansien kannattajien tunnelmallisesta marssista vuosikymmeniä odotettuun loppuvihellykseen – tällainen oli Töölön taianomainen jalkapalloilta, joka jää ikuisesti suomalaiseen urheiluhistoriaan

Suomi EM-kilpailuihin – Liechtenstein jäi Huuhkajien jalkoihin

"Aika meidän tullut on" – näin yli tuhannen jalkapallofanin kulkue marssi laulaen Narinkkatorilta Töölön stadionille

Sinivalkoista jalkapallohistoriaa! Huuhkajat liiteli EM-kisoihin

Näin eteni historiallinen ilta! Huuhkajat löi Liechtensteinin ja pelaa EM-kisoissa