Suora

  • Mäkihypyn MC, miesten HS140, Klingenthal
  • Mäkihypyn miesten kilpailu, Klingenthal
  • Urheiluruutu
  • Ampumahiihdon MC, miesten viesti, Hochfilzen
  • Parikumpareet, Thaiwoo
  • Jalkapalloammattilainen Pele Koljonen vajosi pelisuohon - ja nousi takaisin pinnalle
  • Urheiluruutu

IS: Presidentti Niinistö yllätti rakastetun Huuhkajat-huoltajan Gunnar Yliharjun – kutsui Linnan juhliin jo stadionilla

Tämä on ollut kyllä mahtava syksy, Gunnar Yliharju iloitsee Ilta-Sanomien haastattelussa.

Linnan juhlat
gunnar yliharju huuhkajat suomi em-futis jalkapallo
Huuhkajien entinen huoltaja Gunnar Yliharju toivoi 80-vuotissyntymäpäivälahjaksi EM-kisapaikkaa. Sen hän myös lopulta sai, kun Suomi kukisti Liechtensteinin 3–0 ja eteni ensi kesän lopputurnaukseen ensimmäistä kertaa historiassa.Tomi Hänninen / Yle

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on kutsunut suomalaisia ihastuttaneen huoltajalegenda Gunnar Yliharjun, 79, Linnan juhliin. Yliharju kertoi asiasta Ilta-Sanomien haastattelussa (siirryt toiseen palveluun).

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajien huoltajana vuodesta 1969 aina 2010-luvulle saakka toiminut Yliharju sai kutsun jo ennen voitokasta Liechtenstein-ottelua.

Yliharju ja Niinistö sattuivat kävelemään Töölön jalkapallostadionille samaan aikaan. Yliharju kertoo presidentin vetäneen hänet sivuun ja ojentaneen kirjekuoren, josta myöhemmin paljastui kutsu itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

– Sain todistaa Huuhkajien selviytymisen EM-kisoihin ja sitten vielä tämä kutsu. Tämä on ollut kyllä mahtava syksy, Yliharju kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Yliharju Ylen koskettavassa haastattelussa EM-karsintapaikan varmistumista edeltävänä päivänä: Huoltajalegenda Gunnar toivoo Huuhkajilta 80-vuotislahjaa: "Olisi niin kova juttu, että voisi vaikka tyytyväisenä lähteä tästä maailmasta"

Gunnar Yliharju , jalkapallomaajoukkueen entinen huoltaja
Huuhkajien huoltajalegenda Gunnar herkistyy mahdollisesta EM-kisapaikasta: "Voisi tyytyväisin mielin lähteä tästä maailmasta"

Lue lisää:

Suomen sankari Pukki herkistyi huoltajalegenda-Gunnarin haastattelusta ja lupasi kisapaikasta kunnon bileet: "Maanantain peli ei tällä hetkellä kiinnosta yhtään"

Verta vuotava Huuhkaja-ikoni, herkistynyt Gunnar ja tuhansien yhteinen riemu – näihin kuviin tiivistyy vuosikymmenten odotuksen päättyminen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat