Hyppää sisältöön

Antti Raanta piti nollan ja torjui Arizonan voittoon – "Tämä tuntuu hyvältä"

Arizona ei ole päästänyt maaliakaan kahdessa edellisessä ottelussaan.

Darcy Kuemper onnitteli Antti Raantaa nollapelin jälkeen. Kuva: Getty Images

Antti Raanta on pelannut kauden ensimmäisen nollapelinsä jääkiekon NHL:ssä. Arizona Coyotesin maalivahti torjui 31 laukausta, kun Coyotes voitti Los Angeles Kingsin kotikentällään 3–0.

Nollapeli on Raannan NHL-uran 12:s. Arizonan maaleista vastasivat Conor Garland, Derek Stepan ja Jakob Chychrun.

Kyseessä on toinen perättäinen ottelu, jossa Arizona ei päästänyt maaliakaan. Edellisessä pelissä Calgary Flamesia vastaan joukkueen toinen maalivahti Darcy Kuemper piti nollan ja Arizona voitti niin ikään 3–0.

Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt Raanta on tällä kaudella ollut kakkosmaalivahdin roolissa. Hän on nyt torjunut kahdeksassa kamppailussa torjuntaprosentilla 92,2.

– Tämä tuntuu hyvältä. Los Angeles oli kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, joten tiesimme, että ottelusta ei tule helppoa. Tuntuu aina hyvältä, kun pääsee pelaamaan ja tulosta aikaiseksi, Raanta hymyili Coyotesi Twitter-tilin videohaastattelussa.

Voitto nosti Arizonan länsilohkossa kolmanneksi. Kolme edellistä otteluaan voittanut Los Angeles jatkaa peräpäässä sijalla 14.

Washington vankisti NHL:n kärkisijaansa

NHL:ää johtava Washington Capitals vahvisti otettaan itälohkon ja koko liigan kärkipaikasta voittamalla Anaheim Ducksin kotonaan 5–2.

Washingtonilla on nyt seitsemän pistettä enemmän kuin itälohkon kakkosella New York Islandersilla. Se on tosin pelannut viisi ottelua enemmän. Capitals on saanut vähintään yhden pisteen 15:ssä edellisistä 16 ottelusta.

Capitalsin venäläistähti Aleksandr Ovetshkin onnistui taas maalinteossa ja nousi kauden 15. maalillaan NHL:n maalipörssin kolmanneksi.

Anaheim on lännessä sijalla 11.

Lue myös:

.
.