Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

LeBron James teki NBA:ssa triplatuplahistoriaa – viimeinen palapelin pala löytyi Oklahoma-ottelusta

Los Angeles Lakers -tähdestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään triplatuplan liigan jokaista 30 seuraa vastaan.

NBA
Lebron james
LeBron James siivitti triplatuplallaan LA Lakersin voittoon Oklahoma City Thunderista.Getty Images

Los Angeles Lakersin tähtipelaaja LeBron James teki triplatuplallaan Oklahomaa vastaan NBA:n liigahistoriaa tiistaina. James johti 25 pisteellä, 11 levypallolla ja kymmenellä syötöllä Lakersin 112–107-voittoon ja samalla hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut tekemään triplatuplan liigan jokaista 30 seuraa vastaan.

Jamesin triplatupla oli uran 86:s ja kuluvan kauden viides.

Houstonin Russell Westbrook on tilastoissa Jamesin kannoilla, sillä häneltä puuttuu triplatupla vain Oklahoma-ottelusta. Syy on luonnollinen, sillä hän edusti joukkuetta viime kesään asti.

Lakersin apuvalmentajalla Jason Kiddillä on koossa triplatuplat 28 joukkuetta vastaan. Larry Bird (25) ja Magic Johnson (24) ovat tilastoissa seuraavina.

Lue myös:

Chicago Bullsin 19 pisteen johto suli Los Angeles Lakersin hiillostuksessa – LeBron James tykitti tripla-tuplan, Markkanen vaisussa vireessä

Kaliforniassa syttyi uusi maastopalo lähellä tunnettua museota Los Angelesissa – koripalloilija LeBron James perheineen evakuoitu

Kipujen kanssa pelaava Lauri Markkanen kertoo rehellisesti vaikeuksistaan Yle Urheilulle – ihmettelee, miksi tulosta ei tule: "Outoa"

Lauri Markkanen jälleen vaisu, Bullsille kolmas perättäinen tappio

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat