Suora

  • Ratsastuksen maailma
  • Elävä arkisto esittää
  • Viimeistä viedään

TPS löysi uuden urheilujohtajan – liiton huippu-urheilujohtaja Rauli Urama aloittaa tehtävässä keväällä

Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajana vuodesta 2012 toiminut Rauli Urama aloittaa TPS:n urheilujohtajana ensi vuoden toukokuussa.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Rauli Urama
AOP

Jääkiekon SM-liigaseura HC TPS on nimennyt Rauli Uraman uudeksi urheilujohtajakseen. Ensi vuoden toukokuussa tehtävässään aloittava Urama, 50 korvaa Antero Niittymäen, joka irtisanoutui kuukausi sitten.

Urama jatkaa ensi toukokuuhun asti nykyisessä tehtävässään Suomen Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtajana. HC TPS:n hallituksen jäsenenä hakuprosessia johtanut Erkka Westerlund kertoo tiedotteessa, että Uraman valintaan vaikutti tämän kokemus urheilun johtamisesta ja tuntemus kansainvälisen jääkiekon vaatimustasosta.

– Urama on toiminut viimeisen vuosikymmenen suomalaisen huippujääkiekon ykkösveturina ja kehittäjänä. Urama omaa osaamista ja kokemusta, jota on vaikea löytää. Hän oli ykkösvaihtoehto HC TPS:n urheilujohtajan tehtävään, sanoo Westerlund.

Urama on toiminut aiemmin MM-mitaleja kahmineiden nuorten maajoukkuevalmentajana sekä Rauman Lukon ja Tampereen Tapparan liigajoukkueiden päävalmentajana.

– Kun TPS kysyi minua tähän tehtävään, otin sen aika nöyrällä mielellä vastaan. Kyseessä on kuitenkin Turun Palloseura. Päätös uuteen työhön siirtymisestä ei ollut helppo, mutta koin kuitenkin, että tässä tilanteessa minulla on opin ja kehityksen hetki, Urama kertoo.

– Omalta osaltani koen, että tuon TPS-yhteisöön tietoa kansainvälisestä vaatimustasosta sekä tietoa ja ymmärrystä siitä mitä pelaajilta vaaditaan kansainvälisellä mittapuulla.

Lue myös:

TPS sai vihdoin kauden ensimmäisen kotivoittonsa – JYPin hurja neljäminuuttinen oli liikaa Ilvekselle tulikuumien joukkueiden kohtaamisessa

Rauman Lukon päävalmentaja vaihtuu ensi kauden jälkeen – Pekka Virta antaa tilaa TPS:n päävalmentajalle Marko Virtaselle

Kommentti: Kaiken takana oli Erkka, mutta nyt TPS:n nukketeatterin langat menivät umpisolmuun – vain yksi temppu voisi toimia

TPS:n vire katkesi Kärppien vieraana – Tapparalla nyt kahden tappion putki ensi kertaa tällä kaudella

Tappara vankisti voitolla asemiaan sarjan kärjessä – TPS:lle jälleen tyly tappio

Lähteet: HC TPS:n tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat