Suora

  • Alppihiihdon MC: Beaver Creek, miesten suurpujottelun 2. lasku

Mediat: AC Milan tarjoaa Ibrahimovicille kuuden kuukauden sopimusta

Zlatan Ibrahimovic, 38, vahvisti viime viikolla, että hän lähtee Los Angeles Galaxysta

jalkapallo
Zlatan
Getty images

Useiden eri tiedotusvälineiden mukaan jalkapallon ruotsalaistähdelle Zlatan Ibrahimovicille on tarjottu AC Milanista kuuden kuukauden sopimusta. Gazzetta dello Sport ja Sky Sports kertovat, että AC Milan on ottanut yhteyttä Ibrahimovicin agenttiin Mino Raiolaan. Gazzettan mukaan seura haluaa Ibrahimovicin kuudeksi kuukaudeksi ja on valmistautunut maksamaan kuusi miljoonaa euroa, jos pelaaja jäisi seuraan 18 kuukaudeksi.

Ibrahimovic, 38, vahvisti viime viikolla, että hän lähtee Los Angeles Galaxysta. Hänen kautensa Pohjois-Amerikan MLS-liigassa päättyi muutama viikko sitten, kun Galaxy putosi jatkosta pudotuspeleissä.

AC Milan sijoittui viime kaudella viidenneksi Italian liigassa eikä päässyt Mestarien liigaan. Tämä kausi on sujunut vielä edellistä nihkeämmin, kun AC Milan on vasta neljäntenätoista.

Ibrahimovic on AC Milanille tuttu pelaaja vuosilta 2010-12, kun hän oli saavuttamassa seuran viimeisintä liigamestaruutta 2011 ja teki pestinsä aikana 42 maalia kaikkiaan 61 liigaottelussa. Lisäksi Ibrahimovic on voittanut kolme liigamestaruutta paikalliskilpailija Interissä ja kaksi Juventuksessa.

Lue myös:

Carlos Velalle MLS-liigan arvokkaimman pelaajan pokaali – Zlatanilla ei mitään jakoa äänestyksessä

Iskikö Zlatan Ibrahimovic viimeisen maalinsa MLS:ssä? Spekulaatiot ruotsalaisen uran jatkosta kiihtyivät LA Galaxyn pudottua jatkosta: "Jos en jää tänne, kukaan ei muista, mikä on MLS"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat