Suora

  • Ratsastuksen maailma
  • Elävä arkisto esittää
  • Viimeistä viedään

Antetokounmpo hurjassa vireessä NBA:ssa – tyylitteli huiman tripla-tuplan

urheilu
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo on koripallomaailman kirkkaimpia tähtiä.Getty Images

NBA-koripalloliigan viime kauden arvokkaimman pelaajan MVP-pystillä palkittu Giannis Antetokounmpo oli hurjassa vireessä, kun hänen seuransa Milwaukee Bucks kaatoi Portland Trail Blazersin 137–129 perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kreikkalaistähti kirjasi NBA-uransa ennätyksen 15 koriinjohtavalla syötöllään, teki itse 24 pistettä ja repi vielä 19 levypalloa.

Antetokounmpoa aiemmin vähintään vastaaviin lukemiin samassa ottelussa ovat yltäneet vain Oscar Robertson, Wilt Chamberlain ja Larry Bird, NBA:n kirkkaimpia legendoja kaikki.

– En päässyt vauhtiin hyökkäyspäässä. Heitot eivät uponneet ja puolustajia piisasi ympärilläni. Yritin löytää syötöillä joukkuetovereitani, he olivat oikeissa paikoissa kentällä ja pussittivat heittojaan. Minä tein vain puolet työstä, he tekivät loput, Antetokounmpo totesi uutistoimisto AP:lle syöttösaaliistaan.

Lue myös:

Markkanen Chicagon paras pistemies – voitto huojensi suomalaistähden: "Tuntuu hyvältä nähdä, että heitot menevät korirenkaan läpikin välillä"

Kipujen kanssa pelaava Lauri Markkanen kertoo rehellisesti vaikeuksistaan Yle Urheilulle – ihmettelee, miksi tulosta ei tule: "Outoa"

Lauri Markkanen jälleen vaisu, Bullsille kolmas perättäinen tappio

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat