Suora

  • Alppihiihdon MC: Beaver Creek, miesten suurpujottelun 2. lasku

Mikko Korhosen itseluottamus on Euroopan-kiertueella kovalla koetuksella: "Jo ennen puttia on olo, että ohi tämä menee"

Korhonen löi tänään tuloksen neljä yli parin, mikä on myös hänen yhteistuloksensa kahden päivän jälkeen.

golf
Mikko Korhonen
Mikko Korhosen toinen kisapäivä Dubaissa oli hankala.Getty Images

Ainoana suomalaispelaajana golfin miesten Euroopan-kiertueen finaalissa Dubaissa mukana oleva Mikko Korhonen löi tänään tuloksen 76 eli neljä yli par-tuloksen. Kahden kierroksen jälkeen hänen yhteistuloksensa on juuri tuo +4.

– Tämä kenttä on erittäin vaikea, ja erityisesti viheriöt. En vain saa selvää, miten päin kallistukset niillä pelaavat ja miten putti breikkaa. Luottamus tekemiseen katoaa nopeasti, kun jo ennen puttia on sellainen olo, että ohi tämä menee, Korhonen kertoi tiedotteessa.

Korhonen on jaetulla 45. sijalla. Kilpailun kärjessä on Ranskan Mike Lorenzo-Vera, joka on yhteistuloksessa -12. Lorenzo-Vera käytti perjantain kierrokseensa 69 lyöntiä.

– Jäi vähän liikaakin nyt tavoitetta kahdelle jäljellä olevalle päivälle. Aika heikkoa lyömistä oli tänään. Alussa onneksi puttasin hyvin, mutta sitten sekin vire hävisi johonkin, Korhonen päivitteli.

Päivitetty 22.11.2019 kello 16.32 toisen kisapäivän lopulliset tulokset.

Ensi kaudella Euroopan kiertueella pelaavan 21-vuotiaan suomalaisgolffarin tavoitteet korkealla: "Viiden vuoden sisällä pitäisi olla maailman 20 parhaan joukossa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat