"Olin vihainen ja pettynyt. Olisin voinut vaihtaa koko joukkueen puoliajalla" – ManU-luotsi Solskjär kävi kierroksilla

Ole Gunnar Solskjärin mukaan Manchester Unitedin pelaajilta puuttui intohimoa Sheffield United -pelin ensimmäisellä puoliajalla.

Ole Gunnar Solskjär ei ollut tyytyväinen sunnuntain pelin jälkeen. Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kausi Englannin jalkapallon Valioliigassa on ollut pettymys. Suurseura löytyy taulukosta 13 kierroksen jälkeen yhdeksänneltä sijalta. Sunnuntaina Mancheter United pelasi 3–3-tasapelin Sheffield Unitedin kanssa.

Sheffieldiläisjoukkue on taulukossa Manchester Unitedin yläpuolella, kuudentena.

ManU-luotsi Ole Gunnar Solskjär kävi sunnuntain ottelun aikana kuumana, kun Sheffield johti ottelua 45 minuutin jälkeen jo 2–0. Norjalaisvalmentajan mukaan vain joukkueen maalivahti David de Gea sai puhtaat paperit ensimmäisestä puoliajasta.

– Olin vihainen ja pettynyt. Joukkue piti herättää. Asialle piti tehdä jotain. Olisin voinut vaihtaa puoliajalla maalivahtia lukuun ottamatta koko joukkueen, Solskjär kommentoi Daily Mailin (siirryt toiseen palveluun) mukaan.

Koko joukkue ei mennyt tauolla vaihtoon, mutta norjalaisvalmentaja otti sisään englantilaispuolustaja Phil Jonesin, jonka piikkiin Sheffieldin avausmaali meni.

– Siinä ei ollut kyse taktiikasta. Kyse oli siitä, että ensimmäisellä puoliajalla meillä ei ollut intohimoa, Solskjär totesi.

Manchesterilaisjoukkue heräsi 70 minuutin pelin jälkeen ja nousi nopeasti 3–2-johtoon, mutta Sheffiel United tasoitti pelin dramaattisesti aivan kamppailun lopussa.

– Voitto pitää ansaita, emmekä me todellakaan ansainneet voittoa 70 ensimmäisen minuutin perusteella. Me emme olleet lähelläkään Manchester United -nimistä joukkuetta, Solskjär julisti.

Joukkueen sisuuntuminen teki kuitenkin vaikutuksen ManU-valmentajaan.

– Esityksemme oli huono. Olin varma, että joukkue oli luovuttanut. Pojat tulivat kyllä hienosti peliin mukaan. Me kyllä pelasimme huonosti ensimmäisellä puoliajalla.

Norjalaisluotsin mukaan joukkueelta puuttuu vielä itseluottamusta.

– Kyllä joukkue haluaa voittaa, mutta joskus nuoret pelaajat eivät tiedä, kuinka tällaisia pelejä voitetaan. Olen varma, että joukkue oppi paljon.

Siirry Valioliigan taulukkoon tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Lue myös: