Suora

  • Miesten pujottelun 1. lasku, Schladming
  • Alppihiihdon MC: Schladming, miesten pujottelun 1. lasku
  • Victor Malmström ja urheilijaelämän jälkeinen identiteettikriisi

Robert Helenius pikakomennuksella kehään jo tulevana lauantaina

Helenius saa Virossa vastaansa brasilialaisen Mateus Roberto Osorion.

nyrkkeily
Robert Helenius
Robert Helenius palaa kehään ensi viikonloppuna.AOP

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan entisen Euroopan mestarin Robert Heleniuksen vastustajana lauantaina on brasilialainen Mateus Roberto Osorio. Helenius ja Osorio ottelevat Narvassa Virossa.

Brasilialainen ei ole mikään tekijämies eikä ottelussa ole panoksena minkään liiton vyö. Ottelussa oteltavien erien määrää ole vielä sovittu. Brasilialainen on otellut vain 13 ottelua ammattilaisena. Näistä hän on voittanut yhdeksän kamppailua.

– Voitettuani tämän ottelun minua odottaa matsi Yhdysvalloissa. Tämä ottelu on väliottelu, jonka avulla pääsen takaisin Amerikkaan. Totta kai kulunut vuosi näytti suunnitelmissani erilaiselta, ja haluan edelleen otella MM-matsin, mutta juuri nyt keskityn yhteen matsiin kerrallaan, sanoo Helenius sponsorinsa sivuilla.

Helenius otteli viime heinäkuussa yhdysvaltalaista Gerald Washingtonia vastaan Yhdysvalloissa ja hävisi ottelun tyrmäyksellä kahdeksannessa erässä.

– Olen katsonut matsin jälkikäteen ja mietin miltä ottelussa tuntui juuri silloin. Huomaan tehneeni teknisiä virheitä. Kun nyrkkeilyssä tekee virheitä, hidastuu, ja nyrkkeilyssä jopa muutamalla sekunnin sadasosalla on merkitystä. Helenius kertasi ottelun tapahtumia sponsorinsa verkkosivuilla.

Heleniuksen seuraava ottelu Yhdysvallat on lyöty lukkoon, mutta vastustaja ei ole tiedossa, eikä myöskään ottelupaikka. Heleniuksen valmentajan Johan Lindströmin mukaan vastustajavaihtoehtoja on useita ja myös uusintaottelu Washingtonia vastaan saattaa olla mahdollinen.

Lue myös:

Helenius yllätettiin kahdeksannessa erässä – "Olen todella pettynyt esitykseeni"

Robert Helenius tyrmättiin ensimmäisessä ottelussaan Yhdysvalloissa

Mira Potkosen iskuissa ruutia Tammer-turnauksessa – olympiakarsinnat odottavat keväällä

Wilder jatkaa voittamattomana – "King Kong" kanveesiin 7. erässä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat