Hurjavireinen Lewandowski rikkoi Mestarien liigan ennätyksen: "Minun täytyy tunnustaa... olen riippuvainen maalinteosta"

Robert Lewandowski iski 15 minuutissa neljä maalia Belgradin Punaista Tähteä vastaan.

urheilu
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski teki tiistai-iltana neljä maalia.Getty Images

Robert Lewandowski on yksi viime vuosien kovimmista maalintekijöistä jalkapallokentillä. Bayern Müncheniä edustava puolalainen antoi siitä jälleen yhden esimerkin tiistai-iltana Mestarien liigan ottelussa Belgradin Punaista Tähteä vastaan.

Lewandowski teki toisella puoliajalla neljä maalia 15 minuutissa. Kukaan ei ole aiemmin tehnyt neljää maalia niin nopeasti Mestarien liigassa. Lewandowski sai pallon maaliin kerran myös ensimmäisellä puoliajalla, mutta se osuma hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen. Pallo osui tilanteessa Corentin Tolisson käteen. Bayern voitti ottelun 6–0.

Lewandowskista tuli myös vasta toinen pelaaja, joka on tehnyt kaksi kertaa neljä maalia Mestarien liigan ottelussa. Hän onnistui samassa tempussa myös Borussia Dortmundin paidassa Real Madridia vastaan vuonna 2013. Toinen vastaavaan yltänyt pelaaja on Lionel Messi.

Lewandowski nousi kymmenellä maalilla ylivoimaiseen johtoon Mestarien liigan tämän kauden maalitilastossa.

Lewandowski twiittasi ottelun jälkeen "Minun täytyy tunnustaa... olen riippuvainen maalinteosta"

Bayern München on voittanut kaikki viisi otteluaan Mestarien liigan alkulohkossaan. Väliaikainen päävalmentaja Hansi Flick on saanut loistavan alun tehtävässään. Flickin aikana neljässä ottelussa Bayern on tehnyt 16 maalia eikä ole päästänyt yhtään.

Lue myös:

Robert Lewandowski tehtaili neljä maalia Bayern Münchenin näytöksessä – Harry Kane pelasti Tottenhamin kuilun partaalta

Lähteet: AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat