Suora

  • Lumilautailun MC: Seiser Alm, slopestyle

Liverpoolille massiivinen takaisku, potku-uhan alla ollut Napoli-luotsi sai onnittelut hyvästä suorituksesta

On vielä mahdollista, että Liverpool karsiutuu jatkosta Mestarien liigassa.

Mestarien liiga
Jürgen Klopp kentän laidalla.
Napoli on ollut hankala vastus Jürgen Kloppin suojateille. Getty Images

Hallitseva mestari Liverpool pelasi keskiviikkoiltana jalkapallon Mestarien liigassa Anfieldilla 1–1-tasapelin Napolin kanssa. Tämä tarkoitti sitä, että englantilaisjoukkue ei onnistunut varmistamaan vielä paikkaansa neljännesvälieriin.

Liverpool-luotsi Jürgen Kloppin mukaan ottelun isoin uutinen oli keskikenttäpelaaja Fabinhon loukkaantuminen. Brasilialainen avainpelaaja otettiin vaihtoon vain 19 minuutin pelin jälkeen nilkkavamman takia.

– Fabinhon loukkaantuminen on massiivinen asia. Toivottavasti kyse ei ole mistään vakavasta. Vamma vaikuttaa aika kivuliaalta. Tiedämme vamman vakavuudesta lisää parin päivän sisällä, saksalaisluotsi totesi.

Liverpool johtaa E-lohkoa ennen päätöskierrosta pisteellä ennen Napolia. Kolmen pisteen päässä Liverpoolista olevalla itävaltalaisella Salzburgilla on vielä mahdollisuudet selvitä jatkoon, jos joukkue kaataa lohkovaiheen päätösottelussa Liverpoolin kotonaan. Napolille riittää jatkopaikkaan tasapelikin päätöskierroksen kotiottelusta lohkojumbo Genkiä vastaan.

– Meidän pitää aina mennä vaikeimman kautta. Lähdemme Salzburgiin voittamaan, Klopp linjasi.

Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli mielissään tasapelistä.

– Ei ole helppoa saada täältä pistettä. Kova Liverpoolin painostus aiheutti sen, että aloimme puolustaa liian syvällä. Ei kuitenkaan ole mitään muuta keinoa selviytyä Anfildilla, Ancelotti totesi.

Carlo Ancelotti kentän laidalla.
Carlo Ancelottin suojatit ovat tehneet hyvää jälkeä Mestarien liigassa. Getty Images

Liverpoolin kauden ainoan tappion joukkueiden avauskohtaamisessa aiheuttanut Napoli on Serie A:ssa vasta seitsemäntenä. Kehnot otteet Italian pääsarjassa ovat saattaneet Ancelottin potku-uhan alle.

– Puhuin seuran presidentin kanssa, hän oli erittäin tyytyväinen ja onnitteli meitä hyvästä suorituksesta, Ancelotti selvitti.

Lue myös:

Liverpool oli jälleen hankaluuksissa Napolin kanssa – hallitsevan mestarin jatkopaikka jäi varmistamatta

Tanskalaispelaajan keskitys yllätti: Valencia ja Chelsea dramaattiseen tasapeliin Mestarien liigassa

Zlatanin patsas tärveltiin Malmössä: yllätysratkaisusta suivaantuneet kannattajat kirjoittivat tappouhkauksia spraymaalilla

Lähteet: Reuters - AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat